הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 08-01-13, 19:43   # 1
Maroon 5
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

Maroon 5 לא מחובר  

מכירה (לרציניים בלבד) - אתר שידורי ספורט עם הכנסה גדולה

שלום וברכה,
ברשותי אתר שידורי ספורט "Sport-Stream" (כתובת: http://www.sport-stream.co.il), אותו העליתי לפני כחודשיים.
ההישגים שהגעתי איתו אליהם מרשימים ביותר, כאשר תוך חודשיים בלבד נרשמו לאתר הנישה
6,600 משתמשים, מתוכם כמעט 4,000 אימתו כתובת דוא"ל (תוך אישור הצטרפות לניוזלטר רווחי).
תוך חודשיים האתר כבר מכיל למעלה מ-2,000 דפים מאונדקסים במנוע החיפוש גוגל, מאות קישורים
נכנסים ומידת חשיפה גדולה מאוד, כאשר כמות הכניסות הממוצעת אליו בכל יום כבר מגיעה בימים הטובים לכמעט 8,000 כניסות (וחשוב לזכור, כל זה בחודשיים!).

מבחינת קידום אתרים במילות מפתח חשובות, להלן מספר הישגים בולטים:
1. שידורי ספורט - מקום בגוגל: 3
2. המלצות ווינר - מקום בגוגל: 2
3. ספורט 1 לצפייה ישירה - מקום בגוגל: 1
4. ספורט 5 לצפייה ישירה - מקום בגוגל: 3 ו-4
5. ספורט 2 צפייה ישירה - מקום בגוגל: 1
6. ערוץ 10 שידור חי - מקום בגוגל: 10
7. ערוץ 1 שידור חי - מקום בגוגל: 10

עיקר התנועה מגיעה בין השאר מקידום דפים פנימיים, מה שהביא את ה-SERP של הדפים באתר
לרמה מאוד גבוהה בעיני גוגל, כך שיצירת דפים חדשים של משחקים (קבוצה X נגד קבוצה Y לצפייה ישירה) מניבה תוצאות ראשונות כמעט תמיד תוך מספר דקות מעת אינדוקסו של הדף.

האתר חוקי באדסנס ומייצר לי כרגע הכנסה של כמעט 3,000 ש"ח בחודש (תצלום מסך יוגש ספציפית ללקוחות שמתעניינים בצורה ברורה ורצינית). האתר מעוצב היטב ובנוי נהדר כדי להכיל שידורים, בנוסף, במסגרת המכירה, אלמד את הרוכש כיצד לפרסם בו שידורים במהירות ובקלות.

ייתכן וחלקכם המעוניינים לרכוש את האתר תוהים "מדוע שארצה למכור אתר מוצלח כזה שמייצר הכנסה מאוד יפה?" אני בהחלט מבין את השאלה, וגם דוגל בעמדה שבכל מקרה צריך להפעיל את שיקול "כבדהו וחשדהו". לא, אני לא הולך להלאות אתכם בתירוצים מיותרים - הסיבה היא פשוטה מאוד: כמות העבודה שיש לי בכתיבת תוכן לאתרי אינטרנט ופרויקט חדש (שבקרוב מאוד תשמעו עליו) שאיתו אני עולה ואמור להיות סטרטאפ אדיר הולכים לקחת לי את כל הזמן, מה שלא מאפשר לי אפילו כמה דקות של פרסום שידורים ולדאוג לתחזק אתר בסדר גודל כזה. נוסיף לכך שלרגל הפרויקט החדש שאני מעלה אני מעוניין להגיע עם תקציב נאה ואנו מגיעים לתוצאה המתבקשת - מכירת האתר.

לכל המעוניינים, המכירה מתחילה החל מ-10,000 שקל - הצעות מחיר ושאלות נוספות ניתן לשלוח לי בהודעה פרטית ואני אשתדל לענות לכולם כמה שיותר מהר ובצורה הכי מפורטת שאפשר.
זכרו, אני לא בא למכור פה משהו לא רווחי ומדובר באתר שיכול לתת לכם הכנסה חודשית קבועה,
ולכן רק מי שבאמת מסוגל ויכול לרכוש את האתר - שיפנה אליי, אין לי זמן להתעסקות עם שטויות.

דרכים נוספות ליצירת קשר:
0502-054126
sport.stream.il@gmail.com

תודה רבה ובכבוד רב,
יאיר.

Last edited by Maroon 5; 08-01-13 at 20:38..
  Reply With Quote
ישן 08-01-13, 20:01   # 2
ory
חבר בקהילה

מיני פרופיל

ory לא מחובר  

איך מתבצעת התחזוקה של האתר? מי מכניס את הלינקים לשידורים ומאיפה?
  Reply With Quote
ישן 08-01-13, 20:04   # 3
Maroon 5
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Maroon 5 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי orybarak צפה בהודעה
איך מתבצעת התחזוקה של האתר? מי מכניס את הלינקים לשידורים ומאיפה?
תמיד אפשר ליצור צוות שיבצע את העבודה (יש לא מעט בחורים צעירים שישמחו לקבל תפקיד בתמורה לדרגה וצבע ויעשו לך יופי של עבודה), במקרה שלי אני עובד מאוד יעיל ומהר וכל פעם לפתוח דפים למשחקים המרכזיים לקח לי משהו כמו 15 דק' עבודה ביום (ביחס להכנסה של 3,000 שקל זה כלום).

בנוגע לשיטות ואופן העבודה, במידה והעסקה תתקדם לכיוון סגירה - אלמד את הרוכש גם אותם. אין לי מה להסתיר, הרצון שלי הוא שמידת שביעות הרצון של הלקוח תהיה בהתאם לרכישה. מדובר פה בעסקה אדירה עבור מי שיסגור אותה.

אגב, מי שמעוניין ליצור איתי קשר טלפוני:
0502-054126
  Reply With Quote
ישן 09-01-13, 12:18   # 4
Maroon 5
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Maroon 5 לא מחובר  

עדיין רלוונטי.
  Reply With Quote
ישן 10-01-13, 03:47   # 5
AlexFor
חבר בקהילה

מיני פרופיל

AlexFor לא מחובר  

אואואואו איך שגלגל מסתובב לוו ...
אז ככה :
מדוע אתר שמכניס 3000 אלף בחודש ירצה למכור אותו ? ואל תביא את התירוצים אין לי זמן לעדכן אותו אני מתגייס לצבא אני עוזר לסבתא שלי אתה יכל לארגן ילדים שבתמורה ל 200 שקל בחודש הם יציפו לך את האתר בתכנים , אתר שיכניס לך 3 אלף שקל בחודש אתה לא תמהר למכור אותו ...
והסיבה האמיתית היא : חסמו אותך בגוגל אדסנס !
אז למה להטעות גולשים תמימים ? כדורגל בצפייה ישירה זה לא חוקי מבחינת תקנון אדסנס
חבל שמישהו ישקיע פה כסף ועוד הסכום המטורף שאתה דורש ( לא הייתי משקיע על האתר מעל 800 שקל אבל נזרום איתך)
בכל אופן חבל שאתה מטעה אנשים תמימים
ישן 10-01-13, 14:45   # 6
krer
חבר על

מיני פרופיל

krer לא מחובר  

שמע מוזר קצת שאין אפילו אדסנס באתר...
אבל מכיוון שבאמת אכפת לי מהתחום הזה ופחות מהכסף אני אציע לך עסקה כזאת
אתה תמצא לי צוות שיעדכן את האתר ואני מוכן לרכוש את האתר ב800-1000 שקל תלוי באיכות של הצוות..
אם זה בנאדם אחד בגיל 14-18 שמעוניין לעבוד לבד אני מוכן לשלם לו כמה מאות שקלים בחודש בשביל התחזוקה מכיוון שאני בצבא...

דבר איתי אם אתה מעוניין

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום