|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מקדם את האתר אבל גוגל מוריד אותו בחיפושים
אהלן, יש לי אתר אישי לצפייה ישירה שהופיע בעמוד הראשון ברוב המילות תוכן שבאתר. לאחרונה התחלתי לקדם את האתר כדי לפתח לו קישורים נכנסים אם זה באתר חינמי שפתחתי וקידמתי בו את האתר, אם זה בסרטונים ועוד.
מה שקורה בעצם זה שגוגל מעלה בחיפושים במקום את האתר האישי שלי, הוא מעלה לדף הראשון את האתר שבו אני מקדם את האתר ומוריד את האתר האישי שלי לדפים 4-5 והעלאה. בינתיים מחקתי את כל הקישורים/מילות קישור שאני מקדם את האתר שלי וכרגע אני מחכה שגוגל יסרוק שוב את האתרים. למה לעזאזל זה קורה? מה אני עושה לא בסדר? תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
מישהו?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
תנסה להוריד את האתר, אוליי גוגל יעלה..
עכשיו ברצינות, גוגל לא טיפשים, מה שעשית הוא אסור, ויש להם את המתכנתים הטובים בעולם, אז כנראה הם עלו עליך. אל תרמה, ברגע שפתחת אתר "סתמי" שאין אנשים שגולשים אליו ושמת רק לינקים לאתר שלך גוגל עלו על זה.. נראה לי אני לא מומחה, אבל כתוב בהוראות אצלהם שאסור לעשות את זה, והם עולים על זה בקלות. http://support.google.com/webmasters...n&answer=35769 |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
תיצור שרשרת של אתרים סתמיים שמצביעים אחד על השני ועל מאמרים שפירסמת בתחום.
אל תוציא מהאתרים האלה קישורים לאתר הראשי שלך. תנסה לבצע החלפת קישורים עם אתרים אלה.
# 5 |
חבר בקהילה
|
מה שעשית זה יצרת שרשרת של אתרים שלדעת מנועי החיפוש היו רלוונטיים יותר לגולשים מאשר האתר המרכזי.
מדובר בטכניקה שעבדה בעבר והיום נפגעה וקשה יותר לאחר העדכונים האחרונים. במקרה ואתה מעוניין לטפח אתרי תמיכה כדאי שתשקיע בהם משאבים ותספק ערך למחפשים, במקרה שבחרת לבנות קישורים-דאג שהקישורים האלו יעבירו את התנועה לאתר היעד במקרה ולא אין להם ערך ממשי ולכן האתר המרכזי יורד. במקום להשקיע משאבים ולטפח אתרי לווין לא יעילים השקע את אותם המשאבים בלהשאיר את הגולשים יותר זמן באתר ולספק למנועי החיפוש תוכן[לא מוטמע] שאליו יוכלו לשלוח את הגולשים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|