![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש - Windows 2008 R2 VPS
אני מחפש Vps
אך ורק בישראל עם 10Mb פרטי! - ללא הגבלה ואותיות קטנות. אני צריך לפחות 1G זיכרון (רצוי מאוד יותר), ובסביבות 25G HD. אני חייב windows 2008R2. ואני לא רוצה ולא צריך שום תוכנת ניהול. מעבד אומנם חשוב שיהיה נורמאלי, אבל לא צריך מפלצת. זה לאחסון כמה אתרים קטנים ובינונים... והדבר החשוב ביותר, כמה היה לי עסק עם כמה ילדים ליצנים שבזבזו לי כבר את הזמן, ואת הכסף. אני מחפש מישהו נורמאלי שאפשר לסמוך עליו, ושיהיה זמין אם האתר נופל... אם אפשר לקבל את השרת לכמה ימים (2-3) ניסיון לראות שהוא פועל ותקין והמהירות היא אמתית, זה יהיה יתרון ענק!!!. זה העסק שלי שקדמתי אותו הרבה זמן, אין לי זמן וכוח לשרתים נופלים או אחסונים גרועים. התקציב 150 ש"ח. אשמח לשמוע הצעות, תודה מראש לכולם. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
צהריים טובים
בטח שתפגוש ליצנים עם תקציב כזה לדרישות כאלה זה מחיר של הפסד, בשביל משהו איכותי זה יעלה לך קצת יותר אתה מוזמן לראות את החבילות שלנו http://www.securehost.co.il/vpsil.php בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
דבר שני, אני מאחסן כרגע בחו"ל ואני מקבל פי 3 יותר מאשר בארץ, כך שהכל יחסי, אני רוצה להעביר את השרת לארץ אך ורק מבחינת רוחב ומהירות הפס. אני אשמח לקבל הצעות, תודה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|