![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
פתיחת קובץ DAT
יש את המשחק לאנדרואיד ולאייפון temple run והשמירה של המשחק הקובץ save game בסיומת DAT רציתי לדעת איך אפשר לפתוח את הקובץ על מנת שאפשר לקרוא לערוך ולמחוק ממנו ?
# 3 |
חבר בקהילה
|
לא הצלחתי, אני חושב שזה קובץ FLASH
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
https://www.google.co.il/#hl=iw&site...2c1ace1dd25fc3
התוצאה השניה והראשונה מסבירה שקובץ DAT יכול להיות כל סוג קובץ שהוא.. פשוט צריך לגלות מהו היה במקור |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
תפתח אותו בנוטפד (עדיף נוטפד++) ותבדוק אם יש שם משהו שאתה יכול לזהות
# 6 |
חבר בקהילה
|
איתי לא מזה שום דבר הכול בג'יבריש ,
אורי זה הבעיה אני לא יודע איך לזהות מה הוא היה במקור איך עושים זאת ? זה יעזור לי מאוד , תודה רבה ושבת שלום .
# 7 |
אחראי פורום
|
אין לך דרך לדעת מה יש שם - איך שמור הטקסט, באיזה מבנה, ומה עשו היוצרים גם כדי להגן על הקובץ הזה מפני קריאה לא מורשית.
תוריד Hex Editor שיאפשר לך לקרוא את הקובץ בצורה הכי בסיסית. תעשה שינוי בהגדרה של ה-Volume ותראה איך הקובץ משתנה. תשיג High score חדש ותראה איך הקובץ משתנה. אין כאן פתרון קסם שיתאים לכל קובץ דאטא... |
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
זה שיש לקובץ סיומת ממש לא אומר מה יש בתוכו.
אני יכול לשמור נתונים של משחק בתוך קובץ עם סיומת jpg וזה יעבוד. זה אומר שזה יהיה תמונה? ממש לא. הדבר היחיד שזה אומר זה שWindows ינסה לפתוח אותו בתור תמונה - זה הכל. המפתחים יכולים לשמור שם מה שהם רוצים - טסטואלי, מקודד, מוצפן או בכל דרך שהיא. כדי לערוך את הנתונים של המשחק אתה צריך להבין מה יש שם בקובץ - הדרך הכי פשוטה זה לבדוק באינטרנט הרבה פעמים אנשים אחרים עושים את זה ומפרסמים לכולם.
# 9 |
חבר בקהילה
|
נסה לפתוח קובץ .dat בעזרת Microsoft Access או בעזרת Open Office בהנחה שהתוכנה מותקנת על המחשב.
לחיצה ימנית על הקובץ > פתח באמצעות > פתח ב Microsoft Access וגש לעריכה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|