|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שליחת אימייל דרך PHP, וואלה! דואר מקבל אותו בג'יבריש
אהלן,
אני משתמש בפונקציה mail כדי לשלוח אימיילים לרשימת תפוצה מסויימת. הגדרתי ב-header קידוד utf-8 (כמו הקידוד של האתר), בדקתי והאימייל מתקבל מצויין ב-gmail, אך וואלה דואר עושים לי בעיות עם הכותרת. בוואלה דואר התוכן מתקבל בעברית תקנית, אך הכותרת מופיעה בג'יבריש. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה המציקה הזו ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
ניסיתי לשנות ל-windows-1255, ואז כל האימייל ניהיה בג'יבריש (כי העמוד ממנו האימייל נשלח ב-utf)
אני לא יודע מה לעשות אני משתגע חחח |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תגדיר:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
תוסיף את זה:
Content-type: text/html; charset=utf-8 בHEADERS של הפונקצייה MAIL. PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
תשלח דרך מחלקת מיילים מסודרת(שמממשת את כל הפרוטוקול)
תוודא שהנתונים שאתה שולח באמת בקידוד שאתה חושב שהם http://phpmailer.worxware.com/
# 9 |
חבר בקהילה
|
OMG, פתחתי קובץ PHP חדש וניסיתי לעשות דרכו את כל הוריאציות, עם windows-1255, utf-8, עדיין אותה הבעיה.
מה שמוזר לי זה שהתוכן בוואלה מופיע כמו שצריך, אבל הכותרת לא... בניה, נראה לי קצת מסורבל ה-phpmailer. רציתי לשאול אותך איך אני יכול לאמת שכתובת האימייל באמת שלי, כי בג'ימייל מופיעה לי ההודעה הבאה: ייתכן שההודעה לא נשלחה על ידי user@gmail.com כאשר user זה המשתמש שלי בגוגל. קראתי משהו על רשומות SPF אבל אני מפחד לגעת ברשומות של הדומיין כדי לא להרוס משהו. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
עריכה:
אחרי שעות של חיפוש ומחקר בגוגל תיקנתי את הבעיה ![]() מצאתי את השרשור הבא: http://www.mail-archive.com/linux-il.../msg47659.html הייתה לו את אותה הבעיה בדיוק, הפתרון: קוד:
mail($to, '=?UTF-8?B?'.base64_encode($subject).'?=', $content, $headers) האימייל בג'ימייל מגיע כמו שצריך מיושר מימין לשמאל (RTL), לעומת זאת בוואלה זה הפוך. ניסיתי להגדיר HTML DIR=RTL בהתחלה אך ללא הצלחה... מה אפשר לעשות בנידון? Last edited by Jenya; 02-04-12 at 01:50.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|