|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ספאם במייל,האם אפשר לתבוע?
היי,לאחרונה נשלח לי הרבה דואר זבל מצד חברת purecash החלטתי שנמאס ואני רוצה להסיר אותי מרשימת תפוצה עכשיו בכל מייל למטה היה כתוב להסרה שלח מייל לכאן ולכאן שלחתי להם מייל אחרי יומיים לא עזר שלחתי שוב מייל לא עזר עכשיו ברצוני לדעת האם אפשרי לתבוע אותם והאם אתם מכירים עורך דין שמתעסק בדברים כאלה? או האם שמעתם על תקדימים בנושא וכו'... אשמח לפרטים.
# 2 |
חבר מתקדם
|
כל עורך דין שמומחה בדיני אינטרנט
אבל לא נראלי שהתביעה הזאת תהיה פשוטה.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
בטח הם עוברים על חוק הספאם. על כל מייל כזה שקיבלת (ללא אישורך) , אתה רשאי לקבל עד 1000 פיצוי , כמובן על פי החלטת שופט.
אתה מוזמן לקרוא עוד כאן: http://www.isoc.org.il/spam/customers.html יש פורמט למכתב תלונה שאתה יכול לשלוח. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אין לך קייס נשמה.. וגם אם כן הם יגידו שהייתה טעות תכנית, הם מתנצלים, ויפצו אותך בשובר לברד בקניון..
רד מזה.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אתה כן להסב את תשומת לבם לנושא בצורה יותר קפדנית.
בסופו של דבר אם לא בא לך להיפטר מחשבון המייל שלך רק בגלל ספאמרים ארורים. אני למזלי מצליח להמנע מכל השטויות האלו
# 7 |
חבר בקהילה
|
אם אתה רוצה לעשות כסף קל עדיף שתיפול ממדרגות נעות בקניון שם תקבל יותר כסף בפחות מאמץ,
תשלח להם מכתב מעורך דין שיציין שזה מכתב לפני תביעה ושיכתוב שהם מחוייבים לשלם על המכתב או משהו בסגנון. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
באמת? אז שילך לתבוע ונראה כמה כאב ראש יהיה לו, וכמה זמן עד שרק יהיה דיון לפחות 4 חודשים
|
![]() |
![]() |
# 10 |
אושיית הוסטינג
|
דיי עם הקשקשת,
הוא יכול לתבוע רק במידה והם שלחו לו דואר אחרי שהוא ביקש להסיר. תפנה אליהם במייל, תבקש להסיר את הכתובת מהמאגר שלהם. משם, תמשיך.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|