![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
הפקת רווחים מקהילת פורומים
שלום חברים.
אני ושותף עובדים כעת על קהילת פורומים ייחודית, שתפעל בשלושה תחומים ואמורה להוות מקום מפגש ליזמים ולמתכנתים. אנחנו מקימים כעת את הקהילה. אך אני מתלבט לגבי המודל הכלכלי שלה. הקהילה לא מנסה להפוך לקהילת ענק, ולכן פרסומות הן בעיה. אני לא חושב שמ1,000 רשומים אפשר להרוויח עם פרסומות. שקלתי לגבות תשלום על הרשמה בשלב מסוים - חצי שנה אחרי ההשקה. שקלתי לגבות תשלום בשביל להכנס לפורומים מסוימים. שקלתי תרומות. ואני מתלבט. אשמח לדעת איזה מודלים עסקיים יכולים להיות לפורום. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אתה אתה מחפש רווחים אז אתה צריך לדעתי לחשוב בגדול ולא בקטן
אם אתה מתכוון לעשות קהילה קטנה אז קח בחשבון שלא תצטרך שרת גדול וזה פחות הוצאות בכל מקרה לדעתי אתה פשוט יכול לעשות באתר כפתור "תרומה לאתר" דרך פייפאל וזה הכל |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יזמות וטכנולוגיה הם הנושאים שיעמדו במרכז הפורום שאני מפתח. אין מיליונים שעוסקים בנושאים האלו, אבל יש הרבה. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
קודם כל תבנה את האתר, תראה איך הוא מתקדם.
אין טעם לחשוב על דברים כאלה עכשיו. אם אחרי חצי שנה יהיו לך בקושי רשומים? אתה לא תקח כסף על הרשמה / כניסה לפרומים נכון?! |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
לפי דעתי תוציא את השיקול הכספי מהמשוואה כרגע. תחשוב איך להיות מקור איכותי לתכנים, איך לגרום למרבית התכנתים הישראלים לחשוב על הפורום שלך ישר שעולה להם בעיה בראש.
שתגיע למצב הזה, תתחיל לחשוב כסף. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|