|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
מקום ראשון בגוגל - איך להישאר ככה?
שלום לכולם!
בלי להתכוון הצלחתי להביא את אתר העסק המשפחתי ״פולצ׳ק חברה בע״מ״ למקום הראשון בגוגל בחיפוש ״זיווד לאלקטרוניקה״. אני מאמין שזה קרה בגלל שיש לי נטייה לכתוב תוכן שמנועי חיפוש אוהבים. מבקש מכם המלצות לגבי איך להשאיר את האתר מקום ראשון (?). תודה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
אור, אל תחמיא לעצמך יותר מדי, יש סה"כ 4 אתרים שרשמו את זה ב טייטל שלהם, לדעתי זה אומר הכל.
אתה תשאר מקום ראשון, אפילו אם תעלה דף HTML שלא כתוב שם כלום. |
![]() |
![]() |
# 3 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ובכל זאת?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תמשיך לכתוב את התוכן שהגולשים אוהבים ואת התנועה שלך תקבל אפילו עם המילות מפתח ללא נפח חיפוש משמעותי
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
אם אין לך תחרות ואתה ממשיך לרשום ולהוסיף תוכן אז אתה תמשיך להוביל
כנראה שאתה לא צריך לדאוג
# 7 |
חסום
|
תשמע אין תחרות במילה הזאת אתה לא צריך לעשות הרבה כדי להמשיך להיות 1 תכנים פה ושם אם אתה רואה שעוקף אותך אתר תשקיע קצת בקישורים כבר ככה תוכל להשאר שם המון זמן
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
כל מה שנאמר כאן כולם צודקים אין מה להתרגש יש ביטויים שממש קל להיות בהם במיקומים טובים השאלה מי המתחרים שלך ומה הם יכולים לעשות נגדך.
תמשיך פשוט להשקיע בתוכן איכותי וכמו שנאמר כאן אם אתה יורד מעט במיקומים תן כמה קישורים נכנסים לביטוי הזה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
חח רק על הכותרת של הטופיק הזה, יכלתי לכתוב מאמר שלם אם לא עשרה כאלו.
קודם כל, אני מסכים עם החבר'ה זה לא ביטוי רציני, טקסט בריא וקצת קישורים ואתה למעלה.. אבל עדיין כל הכבוד על העבודה. שמגיעים למקום ראשון בגוגל הרבה חושבים שכאן נגמרה העבודה, אבל הם לא יודעים שפה היא בעצם מתחילה. מכיוון שאין לך כביכול לאן עוד לעלות (באותו הביטוי ספציפית בלי קשר לביטוי זנב) אז אם אתה לא תהיה מספיק איכותי מספיק עבור גוגל כדי שהיא תחליט להשאיר אותך, היא פשוט תוריד אותך. בעקרון אתה צריך להמשיך את הקידום כרגיל, לשפר את האתר, תכנים מקוריים ואיכותיים, קישורים ועוד. התוצאה של זה תהיה לא רק שמירה על המקום שלך בגוגל, אלא גם עץ קישורים, מספר תוצאות, מיתוג בגוגל ועוד. אבל ספציפית לנושא שלך, אני מציע לך לא להשתגע יותר מדי כי הביטוי הזה ממש לא קשה ותחרותי ככה ש.. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
אהלן רוני,
כל הכבוד על המקום הראשון ! אבל כפי שהאנשים פה אומרים אין הרבה תחרות לKEYWORDS שלך...פשוט תמשיך להשתמש בקייוורדס שלך,תחליף לינקים כדי שאתרים יקשרו אלייך,תכתוב תוכן איכותי(לא לשכוח להשתמש במילת המפתח שאותה אתה מקדם מן הסתם..) ובקיצור, כל מה שעשיתה עד עכשיו בהצלחה ! DeyE |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|