הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > ביקורת אתרים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 31-12-11, 18:25   # 1
Agam Levi
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Agam Levi לא מחובר  

אתר לחברה שלי

http://www.wox.co.il

חברה של עיצוב ופיתוח אתרים.

אשמח לחוות דעתכם.
  Reply With Quote
ישן 31-12-11, 19:29   # 2
Haimz
חבר וותיק

מיני פרופיל

Haimz לא מחובר  

זה נראה שאין לכם CMS וכבר מוריד מהערך של "פיתוח" אתרים שאתם מציעים (אני מצטער אם כן יש לכם.)
כעיקרון אין עיצוב לאתר, רק תמונת רקע, הקידוד הוא ממש לא מקצועי, ואפילו לא עובר תקן

התגובה לא נשרמה במטרה להעליב אלא רק להעביר ביקורת, אם נעלבת בצורה שהיא, אני מתנצל מראש.
  Reply With Quote
ישן 31-12-11, 19:35   # 3
Helps
חבר בקהילה

Helps's Avatar

מיני פרופיל

Helps לא מחובר  

קשה מאוד להאמין שזוהי חברה לעיצוב ופיתוח אתרים. לפחות תפתחו לעצמכם אתר כמו שצריך.
  Reply With Quote
ישן 31-12-11, 19:42   # 4
Agam Levi
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Agam Levi לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי HHaim צפה בהודעה
זה נראה שאין לכם CMS וכבר מוריד מהערך של "פיתוח" אתרים שאתם מציעים (אני מצטער אם כן יש לכם.)
כעיקרון אין עיצוב לאתר, רק תמונת רקע, הקידוד הוא ממש לא מקצועי, ואפילו לא עובר תקן

התגובה לא נשרמה במטרה להעליב אלא רק להעביר ביקורת, אם נעלבת בצורה שהיא, אני מתנצל מראש.
אנחנו מפתחים מערכות CMS לפי מטרות העסק. חברות פיתוח אתרים שמתיימרות להשתמש במערכת זהה לכל אתר שהם מפתחות, עם שינויים מינוריים, לא יכולות להקרא חברות פיתוח אתרים.
יש לנו SC שעל גביו אנחנו מפתחים מערכות לעסקים. אתה חייב להסכים איתי שרשת חברתית לא יכולה להשתמש באותו CMS כמו אתר מסחר אלקטרוני, נכון ?
  Reply With Quote
ישן 31-12-11, 20:04   # 5
daromri
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

daromri לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Agam Levi צפה בהודעה
אנחנו מפתחים מערכות CMS לפי מטרות העסק. חברות פיתוח אתרים שמתיימרות להשתמש במערכת זהה לכל אתר שהם מפתחות, עם שינויים מינוריים, לא יכולות להקרא חברות פיתוח אתרים.
יש לנו SC שעל גביו אנחנו מפתחים מערכות לעסקים. אתה חייב להסכים איתי שרשת חברתית לא יכולה להשתמש באותו CMS כמו אתר מסחר אלקטרוני, נכון ?
חה חה חה חה
אתה משעשע מאוד,
מי קבע שאסור לבנות קוד בסיסי שאפשר להתאימו אחר כך בנוחות לכל אתר ואתר? הוא נכתב בקוד נוח בכוונה במחשבת תחילה שיהווה בסיס לבנייה של כמה סוגי אתרים ללא הגבלה, אז זהו שאין צורך לבנות כל פעם מערכת CMS שלמה במיוחד לכל לקוח, שזה בזבוז זמן, משאבים וגם עלות ללקוח.

* אנו עובדים עם מסדי נתונים מסוג SQL
אין דבר כזה מסד נתונים מסוג SQL, התכוונת שאתם עובדים עם מסדי MySQL.

*מפתחים מערכות לעסקים? בינתיים ראיתי רק לקוח אחד - האתר שלך "אגם לוי" שגם הוא לא מעוצב ולא יותר מאשר התקנה של מערכת חינמית מסוג Wordpress.

*עוד משהו מגוחך, חברה שלך? יש 3 סוגי הגדרות לעוסקים כלשהם - עוסק פטור, עוסק מורשה וחברה בע"מ, אם היית עומד באיזשהו קריטריון אז הצבע שלך היה סגול בפורום, וחברה? לחברה יש דירקטריון, רואי חשבון..וכו' ,
או שאולי אתה באמת חברה ומס הכנסה לא יודע על זה ?

שבוע טוב.

Last edited by daromri; 31-12-11 at 20:20..
  Reply With Quote
ישן 31-12-11, 20:12   # 6
satan
חבר וותיק

מיני פרופיל

satan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Agam Levi צפה בהודעה
שמע זו ההתנסות הראשונה שלך (אני מניח) בתחום מבחינת אתר עסקי ויצירת יצוגיות עבור עצמך ומיתוג של חברה\עסק לפיתוח אתרים באינטרנט.

יש כאן כמה אנשים שהעלו נקודות חשבונות שיעזרו לך להשתפר ולהצליח.

אחד מהדברים הכי יעילים בתכנות הוא בניה של פריימווארק שאיתו אתה בונה אתרים רבים, ולא במטרה "לדפוק" לקוחות או למכור להם מערכת "לא יחודית" אלא כדי להוזיל עבורם את העלות של בניית מערכת מאפס. שהיא יקרה יותר מאשר בניית מערכת מיסודות מוכנים.
  Reply With Quote
ישן 31-12-11, 20:35   # 7
Agam Levi
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Agam Levi לא מחובר  

תודה רבה על התגובות. האתר יעלה בקרוב בעיצוב חדש.

אני לא אמרתי שאין לי מערכת שאני פיתחתי ואני מתאים אותו לכל לקוח, אלא פשוט אני לא ממתג אותה כwoxCMS כי לכל לקוח היא עוברת התאמה רצינית ולא כל כך מזכירה את הגרסא הבסיסית.
  Reply With Quote
ישן 31-12-11, 21:42   # 8
איציק ברבי
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

איציק ברבי לא מחובר  

תסדר את המספר.
והאתר ממש על הפנים, הבחורים למעלה העירו מספיק הערות שכדאי לך לקחת לתשומת ליבך.

איציק ברבי - שירות לקוחות
כתובת אתר: http://build-net.co.il/
איימל: Support@build-net.co.il
טלפון: 052-3937296.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום