![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אתר לחברה שלי
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
זה נראה שאין לכם CMS וכבר מוריד מהערך של "פיתוח" אתרים שאתם מציעים (אני מצטער אם כן יש לכם.)
כעיקרון אין עיצוב לאתר, רק תמונת רקע, הקידוד הוא ממש לא מקצועי, ואפילו לא עובר תקן התגובה לא נשרמה במטרה להעליב אלא רק להעביר ביקורת, אם נעלבת בצורה שהיא, אני מתנצל מראש. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
קשה מאוד להאמין שזוהי חברה לעיצוב ופיתוח אתרים. לפחות תפתחו לעצמכם אתר כמו שצריך.
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש לנו SC שעל גביו אנחנו מפתחים מערכות לעסקים. אתה חייב להסכים איתי שרשת חברתית לא יכולה להשתמש באותו CMS כמו אתר מסחר אלקטרוני, נכון ? |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אתה משעשע מאוד, מי קבע שאסור לבנות קוד בסיסי שאפשר להתאימו אחר כך בנוחות לכל אתר ואתר? הוא נכתב בקוד נוח בכוונה במחשבת תחילה שיהווה בסיס לבנייה של כמה סוגי אתרים ללא הגבלה, אז זהו שאין צורך לבנות כל פעם מערכת CMS שלמה במיוחד לכל לקוח, שזה בזבוז זמן, משאבים וגם עלות ללקוח. * אנו עובדים עם מסדי נתונים מסוג SQL אין דבר כזה מסד נתונים מסוג SQL, התכוונת שאתם עובדים עם מסדי MySQL. *מפתחים מערכות לעסקים? בינתיים ראיתי רק לקוח אחד - האתר שלך "אגם לוי" שגם הוא לא מעוצב ולא יותר מאשר התקנה של מערכת חינמית מסוג Wordpress. *עוד משהו מגוחך, חברה שלך? יש 3 סוגי הגדרות לעוסקים כלשהם - עוסק פטור, עוסק מורשה וחברה בע"מ, אם היית עומד באיזשהו קריטריון אז הצבע שלך היה סגול בפורום, וחברה? לחברה יש דירקטריון, רואי חשבון..וכו' , או שאולי אתה באמת חברה ומס הכנסה לא יודע על זה ? ![]() שבוע טוב. Last edited by daromri; 31-12-11 at 20:20.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש כאן כמה אנשים שהעלו נקודות חשבונות שיעזרו לך להשתפר ולהצליח. אחד מהדברים הכי יעילים בתכנות הוא בניה של פריימווארק שאיתו אתה בונה אתרים רבים, ולא במטרה "לדפוק" לקוחות או למכור להם מערכת "לא יחודית" אלא כדי להוזיל עבורם את העלות של בניית מערכת מאפס. שהיא יקרה יותר מאשר בניית מערכת מיסודות מוכנים.
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה על התגובות. האתר יעלה בקרוב בעיצוב חדש.
אני לא אמרתי שאין לי מערכת שאני פיתחתי ואני מתאים אותו לכל לקוח, אלא פשוט אני לא ממתג אותה כwoxCMS כי לכל לקוח היא עוברת התאמה רצינית ולא כל כך מזכירה את הגרסא הבסיסית. |
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
תסדר את המספר.
והאתר ממש על הפנים, הבחורים למעלה העירו מספיק הערות שכדאי לך לקחת לתשומת ליבך.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|