|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
Click2get - בשביל לקבל צריך לתת
ברצוני להציג אתר אינטרנט חדש ברשת.
שם האתר: Click2get \ קליק2גט כתובת האתר: www.Click2get.co.il מהות האתר: החלפות חוקיות ברשת הישראלית. הסבר על האתר: Click2get הינו אתר המספק פתרון כולל בעולם האינטרנט העסקי והפרטי, האתר מאפשר חשיפה והחלפה של לייקים לפייסבוק, עוקבים בפייסבוק, צפיות ביוטיוב, גוגל פלוס 1וטראפיק לאתרי אינטרנט. את ההחלפות עושים בעצם המשתמשים הרשומים לאתר המוסיפים את הפרויקטים שלהם באמצעות פאנל ניהול אישי המצוי באתר לאחר הרשמה. איך זה בעצם עובד? נרשמים לאתר, לאחר ההרשמה מוסיפים פרויקטים כגון - קבוצה בפייסבוק, חשבון טויטר, אתר אינטרט, סרטון יוטיוב או חשבון טויטר. לאחר ההוספה של אותו פרויקט לאתר מתחילה צבירת המטבעות, בכדי לקבל נתונים לפרויקט קיים כגון לייק לפייסבוק, כניסות לאתר או צפיות ליוטיוב המשתמש צריך להוסיף "מטבע" לפרויקט האישי שלו, לאחר הוספת המטבע משתמשים אחרים יהיו מסוגלים ללחוץ לייק או צפייה. בפעולה זו בעצם המשתמש שלחץ על הפרויקט צבר נקודה על הפעולה, מפרסם הפרויקט צבר לייק, צפייה וכו'. כמו כן, בכדי להוסיף פרויקטים לאוויר מפרסם הפרויקט מחויב להוסיף מטבעות לאותו הפרויקט שלו כפי שציינתי, בכדי לעשות את זה הוא חייב שיהיה ברשותו מספיק מטבעות ל"הטעין" את הפרויקט שלו בפעולה זו בעצם המשתמש המפרסם צריך ללחוץ ולצבור נקודות ממשתמשים אחרים - בדיוק כמו המשתמש הלוחץ ולהיפך. בכל פעולת שיתוף כזו - המשתמש יזוכה ב1 מטבעות . השיתוף ב Click2get: השיתוף באתר תלוי אך ורק במשתמשים הרשומים אליו ובתנועה שלהם בתוך האתר, ללא משתמשים או ללא תנועה באתר המערכת לא מסוגלת לתפקד והמשתמשים לא יוכלו להרוויח מזה שום דבר. השיתוף והפעילות באתר הינם בחינם וללא כל תשלום. לצרוך הדגמה הכנו עבורכם סרטון קצר המדריך את השימוש באתר: קישור לסרטון : http://youtu.be/flbJOucd1vY אופציות תשלום: במידה ומשתמש מעוניין לרכוש "אקסטרה" מטבעות יש ברשותו אפשרות לעשות זאת דרך עמוד "רכישת המטבעות" באתר, אופציה זו היא רק למעוניינים ולא מחייבת בשום אופן את המשתמשים. הגרלות ומיוחדים: באתר קיימת מערכת קופונים יחודית המאפשרת קבלת קוד קופון , מרגע קבלת קוד הקופון המשתמש יוכל לנצלו דרך הפאנל האישי באתר, הוא יכניס את קוד הקופון וחשבונו יזוכה אוטמטית עם כמות המטבעות המצוינת בקוד הקופון. ההרשמה פתוחה וחינמית, אני שמח להזמין את כל המשתמשים אשר מעוניינים להשתמש בשירות בחינם להרשם לאתר Click2get. 5 הנרשמים הראשונים יזדכו בקופון המצויד ב 50 מטבעות .
# 2 |
חבר בקהילה
|
רעיון ממש חמוד! ונראה שהרבה ירשמו לזה
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה, אשמח אם תרשם גם אתה
# 4 |
חבר מתקדם
|
העתק מושלם ,
נרשמתי שיהיה הרבה בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אפשר קופון ?
![]() ואישור הפרויקט שלי |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אין דבר כזה אישור פרויקט, הפרויקטים שלך "מאושר" רק שאתה מוסיף לו מטבעות, צפה במדריך ההסבר בבקשה.
# 8 |
חבר מתקדם
|
# 9 |
חבר מתקדם
|
כן עכשיו ראיתי .. שלח לי בבקשה קופון בפרטי
![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
שלח לי את כתובת האמייל שממנה נרשמת אני רוצה לבדוק אם אתה מבין ה 5 רשומים הראשונים
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|