|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
גוגל חסם אותבאי צדק, איך פונים אליהם?
שלום
גוגל שלחו לי מייל שאני לא יכול להציג יותר מודעות גוגל באתר : www.downme.co.il למרות שהאתר מביא רק דמואים ולסרטים לא מביא הורדות. בקיצור האתר חוקי למרות שמי שמסתכל עליו לא לעומק חושב שהוא אתר לא חוקי. מה אני יכול לעשות כדי להסביר לגוגל שהם טעו? איך פונים אליהם?
# 2 |
חבר בקהילה
|
המשחקים הם גם דמואים?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
I am root
|
הועבר לפורום קידום אתרים,
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
כן כל המשחקים דמואים
אני חייב עזרה.. איך פונים אליהם? נ.ב יכול להיות בגלל שהחלפתי קישורים עם אתר של צפייה ישירה ? וגם למה הם לא מודיעים לפני?
# 5 |
חבר בקהילה
|
כי הם לא חייבים להודיע לך, עם מבחינתם עברתה על אחד מהחוקים שיש להם ב TOS אתה עף, יכול להיות שמישהו התלונן אגב.....
הם מציעים ממש תמיכה מוגבלת בפן האישי וממליץ לך לנסח שאלה מתאימה בפורום שלהם. מיידע לגבי התמיכה בנושאי adsense תמצא בקישור שפה http://goo.gl/9HnkP |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
שלחו לך מייל אבל לא חסמו לך את החשבון?
איזה דבר כזה קורה? בדרך כלל הם חושמים ישר בלי לשאול, מה עושים בשביל שגוגל ישלח מייל על אתר ספציפי ? |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
חסמו רק את האתר המסויים , אבל בשאר האתרים אני יכול להמשיך לשים פרסומות.
# 8 |
חבר וותיק
|
הם יכולים להעיף אותך גם על הסיבה שהתוכן שלך לא איכותי.
כך שגם אם אתה חושב שהעיפו אותך כי האתר שלך אולי לא חוקי אולי כן.. הם פשוט לא יעזו להכנס לבור הזה - ואתה כסף קטן עבורם, כולנו כסף קטן עבורם. עדיף לך להסתכל על זה בתמיהה להגיד "בסדר" ולעבור הלאה לשירותים כמו סקינדו וכדומה
# 9 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
אני חושב שהמילה "הורדה" שמופיעה לך המון באתר ממש לא מועילה לך....
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אין איך לפנות אליהם.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|