![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
פרסום|idevice
שלום,רציתי להציג לפניכם את קהילה התמיכה הבאה למוצרי אפל idevice.
קישור: http://idevice.co.il עצות לשיפור/ביקורות/תגובות יתקבלו בברכה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
העיצוב פשוט , המערכת מוכנה , אין פה משהו מיוחד .. אני בתור גולש , איך אתה מצפה למשוך אותי לאתר שלך ? יש לי עוד מיליון מקורות למוצרי אפל , למה לי להכנס דווקא לאתר שלך ?
# 3 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
I am root
|
אתה אמיתי?
זה העיצוב ברירת מחדל של המערכת ibp. --------- ה header הארוך הזה מיותר, וכל ההתנצלות על הודעות קופצות ממש לא במקום. ומה זה בדיוק תמיכה בתכנים פרוצים? , אלה הפנים של האתר שלך? ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
שאלה| איך האתר החדש? (פורום תמיכה באייפון..)
שמי אריאל חטב.
אני אוהב גאדגטים . גימיקים ודברים מגניבים... פתחתי את פורום Idevice.co.il במטרה לתמוך ולעזור לאנשים שמשתמשים באייפונים במטרה לעזור להם. אבל לא לעזור מתוך רצון לכסף \ כבוד אלא מתוך רצון אמיתי לעזור. מכיוון שקהילת האייפונים בישראל מתקדמת ברמה גבוהה. חשבתי לעצמי שיש מלא אנשים שבאופן יום יומי נתקלים בבעיות.ונכנסים ללחץ אמיתי מכיוון שגם חוקי האחריות של אפל נוקשים מאוד. ואני בטוח שפורום.שתומך בכולם כולל כולם (בלי שום הבדל של גזע\דת \חברת סלולר) יצליח בגדול. למרות שמידי פעם עולים החששות שאולי אני באמת יפתח את כל האתר. ישקיע בו את הנשמה ואז אנשים למרות זאת יישארו בפורומים מתחרים... כמו Iphones Ipsf iphoneil doctor iphone ועוד... אני מקווה מאוד. שהפתיחה של הפורום לא תעלה לי ביוקר כי באמת שנתתי את הנשמה בפורום הזה. ואני כיום צריך עוד תומכים.צוות מנהלים.משתמשים.והרבה הרבה הודעות בפורומים.. אני יודע שזה אולי לא הגיוני כמו באתרים הגדולים אבל זוהי השאיפה שלי ולכן באתר שלי אני מקים פורום תמיכה באייפון אתר עם חדשות צאט תמיכה אונליין (בחינם! ברוב שעות היממה.) עיצוב מרהיב. מערכת קלה לשימוש ואני מקווה שכל ההשקעה הזאת. לפחות אם לא תביא לי כסף לפחות תביא לי להרגיש שבאמת אנשים מתחברים,נרשמים.באים אל הפורום. קוראים מאמרים שואלים מבקשים.ועוד הרבה דברים. כמובן שעם הזמן כמו כל פורום אחר. אם יהיה השקעה מצד משתמשים\רשומים. אם הפורום שלי יגיע למעל מ 600 מחוברים בו זמנית אני מתחייב לעשות הגרלה על אייפוד טאצ. במחיר של 2 ₪ לכרטיס. ועוד מלא הפתעות (אתר שמחלק אייפונים או אייפודים חינם בתמורה להרשמות!!) אני לא יודע איך לבקש. אבל השקעתי באתר ובפורום מלא. ואני ממש מבקש מכל מי שרואה את זה. לתת לייק בפייסבוק להירשם להגיב ולעבור אלינו. כי אני את הנשמה השקעתי. עכשיו תורכם. המשך יום נעים לכל הגולשים אריאל חטב.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
I am root
|
קיים אשכול בנושא האתר, האשכולות מוזגו.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
צר לי אך זה לא רציני בעליל לפרסם אתר על מנת לקבל ביקורת כשהדבר היחיד שרואים זה מערכת חינמית שאפילו בה לא השקעת מעבר לזמן ההתקנה ופתיחת פורומים.
יתרה מכך , אתה מבקש לקבל ביקורית כשמקביל אתה מעלה הודעה באתר שלך שהוא הולך להשתנות לגמרי. אני מציע שתשקיע קצת מחשבה ויצירתיות על מנת להעלות משהו רציני עם הנושא שבחרת לאתר שלך. שיהיה המון בהצלחה.
# 9 |
חבר בקהילה
|
חסר צבע באתר תשקיע בעיצוב דחוף
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
שלום רב לך,
המערכת שלך היא מערכת מוכנה, ללא עיצוב וללא תכנות. הקהילה שלך לא שווה, אין משתמשים ואין לי טעם להכנס לאתר. אם אתה מעוניין, אחרי שתזמין עיצוב, תכנות וקידוד שווים לאתר שלך אוכל לרכוש מערכת VB לאתר. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|