![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
פרסום| מאמרים \ כתבות - EZINE
ezine - אתר מאמרים מבוסס וורדפרס. אתם יכולים להירשם ולפרסם כל דבר שתרצו (אני מאשר כל כמה שעות נגד כל מיני חראות
![]() כרגע אין איזשהו יתרון בולט שאני יכול לאמר: "וואלה, האתר שלי עדיף לפרסום מאתר אחר". אולי חוץ מהעובדה שלא חייב באמת "מאמר" אלא אפשר להסתפק בכמה שורות, אבל רק בינתיים ![]() כתובת: http://www.ezine.co.il
# 2 |
חבר בקהילה
|
ריקני ומשעמם.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
מה יש כאן שאין באתר מאמרים אחר?
# 4 |
חבר בקהילה
|
בוא נגיד שגם שיווק האתר זה לא הצד החזק שלך.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
רשמתי למעלה את התשובה, פעם הבאה תקרא את האשכול לשם שינוי
![]() בוא נגיד שאם אין לך משהו לאמר על האתר עצמו, תנכס לחור שלך בחזרה בבקשה ![]()
# 6 |
I am root
|
לפני שיעופו פה אזהרות והשעיות, תתבטאו בצורה הולמת.
אם אני רואה שזה ממשיך האשכול ינעל |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
איך אפשר לא להגיב?
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
האתר רייקני, העיצוב לא משהוא.
בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
ככה לא בונים חומה... או קיר.
גם אם הכוונה לתת "עוד מקום לרשום דברים מכל סוג שלא בהכרח מעניינים מישהו" - הרי שכרגע זה בנוי בצורת רשימה אינסופית ומשעממת - בלי חלוקה נוחה, תצוגה נוחה או כל סיבה אחרת לקרוא מה שיש שם ולא ללכת לאתר אחר.
כשאתה רוצה שיגיעו אליך לחנות - אתה מסדר חלון ראווה יפה ולא שם ערימה של דברים מבולגנת מאחורי זכוכית. וכן - אמנם הביקורות כאן לא תמיד חביבות אבל הן אומרות לך תכלס - "זה משעמם" או "זה ריקני". עדיף לקבל את האמת בפרצוף בצורה ישירה ותמציתית ולא איזה פלפול פילוסופי. מאידך - אם יש ביקורת אז גם כדאי להציע הצעה לשיפור - ולהלן ההצעות: 1. סדר - הכל מבולגן שם ברשימה ארוכה 2. צבעים ועיצוב - כרגע משעמם. צריך שזה יראה מעט יותר ממנוע פורומים חינמי 3. סינון - שמע, זה שאתה נותן במה לכולם זה בעוכרך ובסופו של דבר זה הופך פח זבל 4. ייחודיות - מהי הייחודיות שלך מול אחרים?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|