הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 12-12-05, 20:24   # 1
SagroN
חבר וותיק

מיני פרופיל

SagroN לא מחובר  

Angry Extreame-Serv - כנראה שהעטיפה טובה אבל הספר לא \=

אוקיי תקשיבו זה התחיל ככה , בהתחלה זה היה תחיילת הקריירה שלי בהוסטס(שאני כבר 4-5 חודשים כאן) בהתחלה חיפשתי שרת משחק חיפשתי חיפשתי וחיפשתי עד שאת מי מצאתי?נחשו?את אבירן(וובס ישראל) נהנתי אצלו מאוד הוא הביא לי תומך פרטי מאוד נהנתי לא היו בעיות , לאחר החודש הראשון מה קרה?חברת אקסטרים סרב התאחדה עם וובס ישראל אמרתי לאבירן שנראה לי שאני עוזב בגלל שיש ביקורות רעות ולא טובות אל אקסטרים סרב הוא אמר לי אל תדאג אנחנו עכשיו נפתח דף חדש , אמרתי פסדר אם זה אבירן יש על מי לסמוך , אוקיי הם התאחדו , בהתחלה היה סבבה לאחר 6 ימים בדיוק התחילו הבעיות..בהתחלה ראיתי שהסרבר מתחיל ליפול חיפשתי את אבירן לא ענה לי לא בפלאפון ולא היה מחובר כבר יום שלם באיסקיו לא הבנתי למה אמרתי אני יחכה למחר , הגיע יום למחורת לא התחבר מחרותיים לא התחבר כבר 3 ימים לא התחבר בסוף הלכתי דיברתי עם ליאור ומה הוא מספר לי?אבירן עזב את העסק(תזכורו בגלל אבירן בכלל נכנסתי לעסק) אמרתי מה?וזה אחר כך אמרתי טוב נו העיקר שתסדר לי תשרת אחר כך סבבה סידר לי תשרת יום למחורת זה היה יום שישי ובאותו יום יצא העדכון
(לסורס אני מדבר על סורס) והיה צריך לעדכן את הסרבר התקשרתי לליאור אמרתי לו שיצא העדכון הוא אמר לי דבר עם דני (התומך שלי) , הלכתי דיברתי עם דני אמר לי אל תדאג אני יחזור בערב הכל יהיה בסדר אמרתי לו סבבה חיכיתי לו וזה לא חזר אמרתי אני יודע ניתן לו צאנס חיכיתי למחורת גם דני וגם ליאור לא ענו הגיע יום ראשון שני שלישי רביעי(שלא תחשבו שזה עבר מהר אה?) התחלתי לטפוס קריזה עד שסוף סוף מצאתי את ליאור(זה היה יום רביעי שבוע שעבר)אמרתי לו את מה שסיפרתי לכם בעצם והוא אמר סבבה אל תדאג תקבל פיצויים(וגם הוא אמר לי שהיה לו בעיה עם קרוב משפחה משהו שבגלל זה לא יכל לעזור)אמרתי לו פסדר נו , ואז העלאה לי את הסרבר מחדש שההייתי צריך לעשות הכל מההתחלה אמרתי נו טוב ניתן לו , העלאה לי תסרבר סידרתי לעצמי הכל מה שהיה לפניכן וסבבה היה , יום למחורת התחילו נפילות של כל דקה!כל דקה אני רציני לגמרה זה אולי נשמע מוגזם אבל זה אמיתי לגמרה אני לא משקר!אמרתי לליאור הוא אמר לי אל תדאג אני ידבר עם הטכנאי והכל יסודר בערב גג , כמובן הגיע הערב ונחשו מה?לא סודר כלום ולא בתיך התקשרתי עליו אמרתי לו נו מה נסגר הוא אמר לי בצעקה "מי זה?" אמרתי לו יוגב הוא אמר לי "יוגב אל תשגע אותי בבקשה (בצעקה)אני עסוק כרגע ואל תדאג עד מחר יהיה לך סרבר"(עלאק אל תדאג) חיכיתי וזה באמת סודר אחר כך התחילו עוד בעיות שהבעיה זה עם הטלפורט וזהו כבר אין לי כוח אליו , כל יום תירוץ אחר ,
וביקשתי החזר כספי - אין (שאבירן תמיד היה מוכן לתת לי)

אז מה שרציתי להגיד זה שאני מאוכזב , ושחבל שאבירן עזב את התחום למה הוא יודע איך לנהל אותו .

אז שיהיה לכולם יום נעים , ושתבינו משהו , זה שהחברה נראת לכם טובה ושהוא זמין ללקוחות חדשים וללא ללקוחות שכבר שילמו .

ישן 12-12-05, 20:28   # 2
Tomer
Whatever

Tomer's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Tomer Send a message via Skype™ to Tomer

Tomer לא מחובר  

תלמד לפסק את המשפטים שלך, ניסיתי לקרוא ולא הצלחתי.

ישן 12-12-05, 20:28   # 3
SagroN
חבר וותיק

מיני פרופיל

SagroN לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Atom-Bomb
תלמד לפסק את המשפטים שלך, ניסיתי לקרוא ולא הצלחתי.
חח אני יודע , תנסה בכל זאת להבין .
פשוט קשה אני כותב ממש מהר ואני לא ממש שם לב לזה .
זה ממש ארוך \=

ישן 12-12-05, 20:30   # 4
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

כשאתה פונה לקבלת תמיכה באיי סי קיו ולא בטלפון הבזק או בפלאפון , אין לי שום אפשרות לעזור לך .

כשתפנה אליי בהתאם ובתקינות מלאה , אני אשמח להגיב לנושא זה .

+

תאמין לי שאני לא צריך לעבוד קשה יותר מדי כדי להוכיח שאכן לא התקשרת .
לא התקבלה שום שיחה (השיחות מוקלטות) בטלפון של חברת אקסטרים-סרב , בקו הבזק .

מלרשום לי באיי סי קיו , "היי" , "איי" , "ליאור" ," אתה פה " ושאגיע ערב ושאיכנס לאיי סי קיו ואראה הכול מבחינתי זו לא צורה של קבלת תמיכה תקינה .

אם לא נראה לך - תבע אותי .

אם נראה לך הגיוני לרוץ להוסטס מבלי בכלל להתקשר אליי , אני לא יודע מה לא הגיוני בעינייך

Last edited by Extreme-Serv; 12-12-05 at 20:38..

ישן 12-12-05, 20:37   # 5
SagroN
חבר וותיק

מיני פרופיל

SagroN לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Extreme-Serv
כשאתה פונה לקבלת תמיכה באיי סי קיו ולא בטלפון הבזק או בפלאפון , אין לי שום אפשרות לעזור לך .

כשתפנה אליי בהתאם ובתקינות מלאה , אני אשמח להגיב לנושא זה .
חחחחחחחח לא פונה לפלאפון?
נחמד נחמד מאוד?
שאני לא יראה לך ת"שיחות האחרונות שלי" אתה יודע כמה כתוב את המספר שלך?
אני זוכר אותו כבר בע"פ מרוב שאני מתקשר אלייך 0525538752 וכנ"ל את של דני אני לא זוכר בע"פ אבל אני יודע שהוא נגמר ב444 וגם למשרד אני מתקשר ואין תשובה אפעם!אפעם אין לי תשובה אתה אפעם לא ענית לי!
וגם אחרי שאני מתקשר לאפלא האישי שלך הוא אומר אחרי שנייה "הגעת לתא הקולי של"לקוחות אקסטרים סרב שלום קו טלפון זה נסגר אקב מעבר למשרדינו החדש אנא התקשרו למספר הבא.." שאני לא זוכר אותו ואז אתה אומר את שעות הפעליות שאני מתקשר אלייך ב6 שזה כלול בשעות הפילות

ישן 12-12-05, 20:40   # 6
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי YogevS
חחחחחחחח לא פונה לפלאפון?
נחמד נחמד מאוד?
שאני לא יראה לך ת"שיחות האחרונות שלי" אתה יודע כמה כתוב את המספר שלך?
אני זוכר אותו כבר בע"פ מרוב שאני מתקשר אלייך 0525538752 וכנ"ל את של דני אני לא זוכר בע"פ אבל אני יודע שהוא נגמר ב444 וגם למשרד אני מתקשר ואין תשובה אפעם!אפעם אין לי תשובה אתה אפעם לא ענית לי!
וגם אחרי שאני מתקשר לאפלא האישי שלך הוא אומר אחרי שנייה "הגעת לתא הקולי של"לקוחות אקסטרים סרב שלום קו טלפון זה נסגר אקב מעבר למשרדינו החדש אנא התקשרו למספר הבא.." שאני לא זוכר אותו ואז אתה אומר את שעות הפעליות שאני מתקשר אלייך ב6 שזה כלול בשעות הפילות
המספר שלנו מופיע באתר במספר הבא : 03-9509366

אם היית מתאמץ להיכנס לשם למוקדי תמיכה היית מוצא אותו שם .

קו ה 09 כבר מזמן לא פעיל .

אולי נקטין ראש עוד קצת ? מה אתה אומר ?

בשביל מה האתר נועד לדעתך ? ליופי או כדי לספק מידע ללקוח בעת הצורך ?

ישן 12-12-05, 20:43   # 7
SagroN
חבר וותיק

מיני פרופיל

SagroN לא מחובר  

ציטוט:
המספר שלנו מופיע באתר במספר הבא : 03-9509366

אם היית מתאמץ להיכנס לשם למוקדי תמיכה היית מוצא אותו שם .

קו ה 09 כבר מזמן לא פעיל .

אולי נקטין ראש עוד קצת ? מה אתה אומר ?

בשביל מה האתר נועד לדעתך ? ליופי או כדי לספק מידע ללקוח בעת הצורך ?
אמממ, שאלה יפה אבל לדעתי מה שכתוב במענה הקולי אמור לספק אותי זה שאתה לא מעדכן זו כבר בעיה שלך ,
אני לא כל יום נכנס לאתר כמו ילד ללא חיים ובודק את המספר , חשבתי שעדכנת אולי מאיפה אני יודע ואמרת גם שאתה עד 8 בערב זמין ליד הפלאפון אז למה זה לא מתקיים?
הרבה פה אומרים שאתה טוב בדיבורים ובמעשים - לא .
והם צודקים בפורום הכרזות כתבת הכרזה על עיצוב חדש ועוד כמה דברים ואחד שם אמר שאתה טוב בדיבורים אך במעשים לא - ועכשיו הבנתי למה הוא מתכוון , אז אל תכחיש פה , מה קרה לא רגיל שפותחים אלייך ביקורות רעות?
אתה בנית את המגדל , ואתה גם פירקת אותו לא?

ישן 12-12-05, 20:49   # 8
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי YogevS
אמממ, שאלה יפה אבל לדעתי מה שכתוב במענה הקולי אמור לספק אותי זה שאתה לא מעדכן זו כבר בעיה שלך ,
אני לא כל יום נכנס לאתר כמו ילד ללא חיים ובודק את המספר , חשבתי שעדכנת אולי מאיפה אני יודע ואמרת גם שאתה עד 8 בערב זמין ליד הפלאפון אז למה זה לא מתקיים?
הרבה פה אומרים שאתה טוב בדיבורים ובמעשים - לא .
והם צודקים בפורום הכרזות כתבת הכרזה על עיצוב חדש ועוד כמה דברים ואחד שם אמר שאתה טוב בדיבורים אך במעשים לא - ועכשיו הבנתי למה הוא מתכוון , אז אל תכחיש פה , מה קרה לא רגיל שפותחים אלייך ביקורות רעות?
אתה בנית את המגדל , ואתה גם פירקת אותו לא?

אני יושב פה כרגע , ליד המספר בזק (במקרה - שעות הפעילות הן עד 8) והפלאפון נמצא ממש ליד הטלפון הכחול עם האוזנייה .

עניתי לכל השיחות שהתקבלו החל מהיום ב 11 בבוקר למספר 0525538752 או למספר 039509366 כפי שהתחייבתי .

כפי שציינתי קודם , אין לי בעיה לספק מענה בשעות האלו או בפלאפון שלי בכל שעה .

יותר טוב מזה ?

אתה לא חייגת אליי היום וקשה לך להודות בכך , אז מה אתה רוצה שאעשה ?

אתה עוד יכול לתקן את הנ"ל אם רק תתקשר ...
אם לא תתקשר שום דבר לא יתוקן כי לא אדע מה התקלה .

אתה בא אליי בטענות שאני לא עונה , תתקשר עכשיו ותופתע לגלות שאני עונה גם מעבר לשעות הפעילות ולפעמים עד 10:00 אני יושב כאן בראשון לציון במקום לנסוע הביתה .

האתר שלנו נועד למען הלקוח ואך ורק למענו , אם לא הבנת את זה אז עכשיו אתה מבין .

בכל אופן תרים טלפון , אני מחכה .

ישן 12-12-05, 20:54   # 9
SagroN
חבר וותיק

מיני פרופיל

SagroN לא מחובר  

ציטוט:
אני יושב פה כרגע , ליד המספר בזק (במקרה - שעות הפעילות הן עד 8) והפלאפון נמצא ממש ליד הטלפון הכחול עם האוזנייה .

עניתי לכל השיחות שהתקבלו החל מהיום ב 11 בבוקר למספר 0525538752 או למספר 039509366 כפי שהתחייבתי .

כפי שציינתי קודם , אין לי בעיה לספק מענה בשעות האלו או בפלאפון שלי בכל שעה .

יותר טוב מזה ?

אתה לא חייגת אליי היום וקשה לך להודות בכך , אז מה אתה רוצה שאעשה ?

אתה עוד יכול לתקן את הנ"ל אם רק תתקשר ...
אם לא תתקשר שום דבר לא יתוקן כי לא אדע מה התקלה .

אתה בא אליי בטענות שאני לא עונה , תתקשר עכשיו ותופתע לגלות שאני עונה גם מעבר לשעות הפעילות ולפעמים עד 10:00 אני יושב כאן בראשון לציון במקום לנסוע הביתה .

האתר שלנו נועד למען הלקוח ואך ורק למענו , אם לא הבנת את זה אז עכשיו אתה מבין .

בכל אופן תרים טלפון , אני מחכה .
יפה שאתה נזכר
ואין לי ממש מה לדבר איתך =\
איתך סיימתי כאן , רק רציתי להבעיר כמה דברים .
ואולי היום אני טועה כי היתקשרתי רק אחרי בצפר(1:30 בערך) וחיכתי 7 שניות ולא ענית וחוץ מזה לא ניסיתי היום להתקשר אלייך ממש כי כבר הבאדתי את גבות הטעם הטוב ,
ובימים האחרים אני יכול להתערב איתך שלא ענית לי , אולי היום אתה צודק אבל אתמול ובעבר אני צודק .
זהו כאן סיימתי .
הודעה זו הייתה אמורה להעביר למעוניינים בך , שלא יסתכלו בכריכה (בעיצוב , בזה שיש לכם משרד, וכולי)אלה מה שמבפנים איך היא באמת פועלת ,
איך השרת איך התמיכה בזמן אמת .

אז יום טוב לכולם

ישן 12-12-05, 20:57   # 10
SpyCyc
חבר מתקדם

מיני פרופיל

SpyCyc לא מחובר  

תקן את השגיאות.
קשה להבין מה רשום בכלל.
ולא נראה לי שליאור או כל מי שקשור לפרוייקט הנ"ל לא תומך כרצוי .
הם אנשים רציניים מאוד, עם חברה ממש מדהימה .

תנסה שוב,
במקום לרוץ להוסטס ולפתוח ביקורת.

שוב, מעיד על כך שהוסטס אכן ילדי גנון.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום