|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
בעיה בעברית ב ACCESS עם ASP ?
היי תראו בניתי שאילתה המכניסה למסד מסוג ACCESS
כותרת ו טקסט עכשיו באנגלית אם אני מכניס ? הכל פיקס מצויין אבל אם אני מכניס בעברית ? רואים את זה בחירבושים יענו מלא סימנים כאלה בעעע מישהו יכול להסביר לי איך אני מסדר את זה אם אפשר ? תודה לעוזר ! אבל ממש תודה ! |
![]() |
![]() |
# 2 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
שים קידוד בראש העמוד.(אם אין אז תשים).
אבל אני לא ממש מוצא סיבה אחרת שתגרום לזה כי אקסס לפי מה שאני זוכר שעוד תכנתתי אליו אתרים עבד לי פיקס. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אחי עשיתי אבל בכל זאת אתה יכול להביא לי תקוד של זה ? אני שמתי את זה מעל לכל הקודים בדף שמכניס תטקסט למסד
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 4 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
הקוד ששמת נכון.
נסה לשים אותו בכל העמודים באתר, אפילו שזה נשמע לי מוזר... בחיים לא נתקלטי בבעיה כמו שלך במסד מסוף ACCESS... |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
נופ לא עוזר אחי
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
תעביר את הנתונים לדף ASP אחר ותציג אותם. תבדוק אם זה מציג בעברית או לא. אם לא אז הבעיה במסד נתונים. אם הבעיה במסד נתונים אז תנסה ליצור מסד חדש.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אני מציג אותם מקובץ ASP :\
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
איפה אתה מאוכסן?(יכול להיות כמו שPhoenixBoy אמר שהם לא הגדירו טוב את הגדרות השפה התקינו את ה WINDOWS(זה בא BUILDIN בWINDOWS(אני צודק(?!))).
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
זה איחסון ASP חינם על websamba.com
יש למישהו שרת חינם ASP שכן טוב ? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|