![]() |
# 1 |
חבר על
|
עזרה|מאיפה להתחיל?
אני מודע לכך שיש בפורום הזה הרבה מקצועניים בקידום אתרים.
לאחרונה קם בי חשק כזה לפתוח אתר ולעשות קצת כסף מהצד (למי זה לא קרה? ![]() אני יודע שכסף ילך רק עם קידום, זה ממש חשוב לי ואני לא מעוניין לשלם למישהו כדי שיעשו לי את העבודה כי אני לא רוצה אתר מפציץ מקום ראשון בגוגל עם 30K כניסות ביום. בסה"כ אני רוצה אתר שמכבד את בעליו ויעשה אותי גאה ![]() אם תוכלו לכוון אותי מאיפה להתחיל את הקידום של האתר, אני לא ממש בור בעניין, כן קראתי כמה מאמרים ואני מבין עניין, אבל אני רוצה להתחיל ללמוד ברצינות מאתר מסויים שתמליצו לי או כל דבר. *מלבד אתר/בלוג שתמליצו לי לקרוא אני אשמח גם אם תשתפו אותי בטיפים וסתם "המלצות חמות" בעניין קידום האתר. אשמח למענות בהקדם, תודה ויום טוב! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
דווקא בתור התחלה עליך להיות מוכן לזה שבכל זירה רמת תחרות שונה, בזירות תחרותיות אתה עלול למצוא את עצמך אף חסר אונים, לכן עליך להיות בעל עור של פיל וישנן זירות שכמעט כל יום מוצגות תוצאות שונות עבור הביטוי, שם החיים קלים יותר.
ולעיקרון, המפתח הוא קישורים נכנסים עם רלוונטיות לביטויים המובילים באתר שלך. הדרך הטובה ביותר להשגת קישורים היא כתיבת תוכן איכותי, אשר תפקידה להוביל לקישורים נכנסים חד צדדיים, מעבר לזה שאתה גורם לתנועת גולשים גדולה וממושכת יותר ובשורה התחתונה מכירה.
# 4 |
חבר בקהילה
|
תתחיל מגוגל
# 5 |
חבר על
|
כמו שתזרוק מישהו לרכב ותגיד לו "תתחיל לנהוג"
זה לא הולך ככה, ההמלצה שלי היא שתקרא, והרבה. מקור טוב זה הבלוג של פאבל כפי שהזכירו.
# 6 |
חבר בקהילה
|
לא קשור.
גוגל, יש לו הכל. גם את הבלוג של פאבל.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|