|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה | רישיונות של מערכות
שלום לכולם,
כחלק מעבודה על מערכת שלי, חשבתי לצור רישיונות הרעיון שעלה לי הוא לקבל TRUE \ FALSק מfile_get_contents, שהGET שלו הוא בעצם הרישיון בין אם זה מוצפן ובין אם לא . אבל אני בטוח שיש דרכים טובות יותר, אני אשמח להצעות ולא למשהו מוכן שפות עדיפות: PHP, SQL, AJAX, JQ, JAVASCRIPT דרך אגב: אשמח לקבל עורכי טקסט (wysiwyg) פשוטים בערך כמו של VB (חינמיים, או דרך ליצירה שלהם ללא EXECCOMMAND) |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
יש לך 2 דרכים (נראה לי) שבכל מקרה תמיד יהיו דרכים לעקוף את שתיהן כל עוד מי שמשתמש בזה מבין קצת והקוד זמין לו.
ב-2 הדרכים צריך ליצור קטע קוד מקודד בקידוד שאתה יכול להחזיר אחורה (ומכאן הסיבה שאפשר לעקוף את זה) שכל המערכת שלך תתבסס על הקטע קוד הזה, כלומר - אם הוא לא קיים המערכת לא תעבוד בכלל. בתוך הקטע הזה אתה משלב או בדיקה של הרישיון כמו שאתה אמרת (צריך לזכור שבמקרה שהשרת שלך נופל זה יכול להיות בעייתי, כלומר זה לא לרוץ רק אם הוא קיבל הודעה שהרישיון לא תקין) או בדיקה לפי חישוב מסויים עם הגיון שתמציא שידע להחזיר לך ערך של קוד תקין או לא. את כל הקטע קוד הזה כמו שאמרתי, אתה מקודד בקידוד כמו base64 ועושה לו eval, או לחלקים ממנו - ועוד יותר עדיף במקרה הזה לעשות אחד בתוך השני אפילו. בקשר לעורכי WYSIWYG - חיפוש קטן בגוגל היה יכול לעזור, אני חושב שהכי טובים ומוכרים הם אלה: http://tinymce.moxiecode.com http://ckeditor.com
# 3 |
חבר וותיק
|
אתה חושב שאת הרישיונות של VB וIPB אפשר לעקוף? זאת אומרת כאילו ברור שכן אבל זה עד כדי כך פשוט כמו שאמרת ?
בקשר לעורכים, אני מכיר אותם, אני מחפש משהו קטן ונוח |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
כן את הרישיונות של IPB ו VBULLETIN אפשר לעקוף אתה גם יכול לחפש VBULLETIN NULLED בגוגל ותמצא כאלה דברים
באופן כללי - אם אתה מתמודד עם קהל שהולך להפיץ את המערכת - אל תטרח לנעול אותה - סתם חבל אם אתה הולך על לקוחות שלא מתמצאים בדברים האלה - אז כן יש לך לגיטימציה לנעול - ואז תעשה את זה בדרך פשוטה ועובדת - שים דגש על הפעלה של המערכת משרתים שלא תומכים ב file_get_contents() מרחוק בהצלחה
# 5 |
חבר וותיק
|
אז אפשר גם להשתמש בcurl כדי לקבל את התוכן ולוודא את זה ,
עכשיו איך לעשות שאם זה מחזיר ערך FALSE לתת DIE ודברים דומים לזה? (כמובן בכל קובץ ולא בINCLUDE) למישהו מכם יש המלצה להצפנה טובה ? בשילוב עם קוד ASCII כדי להצפין את הקוד ? אבל לא base64 אולי גם וגם json ? אשמח להמצלות |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
JSON זאת לא בדיוק הצפנה..
CURL רוב הסיכויים שיעבוד על פחות שרתים מאשר file_get_contents, אני חושב (אל תתפוס אותי במילה) ש-fsocketopen נתמך אצל כולם (כל עוד זה לא שרת בן 1000) וכמו שאמרתי לך, אתה דואג שהכל יתבסס בעצם על הקובץ הזה, כאילו שאם אין את הקובץ הזה אז המערכת לא עובדת, ובתוך הקובץ - אם אין שורה מסויימת שאומרת למערכת להמשיך - זה לא עובד. כלומר, אם אתה משתמש במשהו קבוע לכל המערכת - תגדיר אותו משם בצורה מוצפנת ביחד עם כל שאר הבלאגן ובקשר לקידודים, אני כבר לא זוכר איזה קיימים בדיוק - אבל חיפוש בגוגל אני מאמין שיעזור http://www.google.com/search?q=php+reversible+encoding
# 7 |
אושיית הוסטינג
|
1. מקודד ב-IONCUBE.
2. מגדיר לקובץ חשוב תאריך מוות, ומגדיר כי לפני כן הסקריפט ימשוך את הקובץ מחדש עם תאריך מוות חדש (שנה קדימה). קובץ מוות = הקובץ שמגדיר את החיבור למסד נתונים עם היוזר והסיסמה.
# 8 |
חבר וותיק
|
במידה והאחסון נופל (זה שמחזיר true \ false ) המערכת לא תפעל
יש דרך אחרת? חשבתי על וידיו של הKEY זאת אומרת שחייב להיות בו ככה וככה .. לדומגה כל רישיון חייב להכיל את הביטוי haimz (רק דוגמה) אז בדיקה תהיה בעצם כזאת: קוד:
if( !eregi( 'haimz' , $key ) ) { die(); } |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
וזה נשמע ממש מסובך לעלות על זה..
ושוב כמו שאמרתי, אתה צריך לדאוג שרק במקרה שהשרת שלך החזיר false (טקסט, לא ערך) אז זה לא יעבוד, אם השרת לא מגיב אז המערכת צריכה לרוץ כרגיל
# 10 |
חבר וותיק
|
חשבתי על זה, אבל זה דורש ממני אחסון רציני לתמיד
אולי יש דרך שונה לעשות את זה ? ובקטע עם הודיו היה רק דוגמה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|