|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
שימוש נכון בתגיות H
שלום,
רציתי לשאול איך אני יודע מתי להישתמש ובאיזה תגיות H (כאילו <h1>,<h2> וכזה) אני מבין ש 1 זה הכי חשוב, אבל לדוגמא בדף הראשי באתר שלי http://tapi.co.il הכותרת "סרטונים חדשים" זה 1, ככה גם לדוגמא "סרטונים הכי נצפים" ואז 5 הסרטונים הכי חדשים כל כותרת זה H3 ואצל הסרטוני הכי נצפים זה H4 אתם יכולים להכינס לקוד ולראות, עכשו השאלה שלי זה אם זה נכון בכלל? כי הכותרת האלו משתנות (או אמורות להישתנות) דיי מהר, כי זה לא תוכן הדף, זה סה"כ מן רשימה של חדשות.. והכותרת "סרטונים חדשים" שהיא H1, לא באמת מסכמת את הנושא של האתר.. אולי יותר נכון היה לעשות את החדשות כרשימה? כאילו LI וכזה? בקיצור אני לא ממש מבין מתי להישתמש ב H ובאיזה מספר, ומתי בכלל ברשימה, אשמח אם תעיפו מבט לקוד שלי ותעזרו לי. תודה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אמור להיות לך רק פעם אחת תאג H1 בעמוד, את התת כותרות תשים ב-H2
# 3 |
חבר חדש
|
בסדר, אז איך לעשות שהכותרת H1 תייצג את נושא האתר? כי "סרטונים חדשים" לא מייצג..
ומה לגבי כל שאר הכותרת? מה מהם לעשות H2 מה 3 וכזה?.. יש הרבה תת כותרות כמו שאמרתי בהתחלה, וחלק מתחלפות וחלק לא.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
במקרה שלך יש צורך לשנות מעט את הכותרות אתה אמור להשתמש במושג סרטונים מצחיקים בתור H1[כי אני מבין שבמושג הזה אתה מעונין להופיע]
ולאחר מכן כל השאר. כל ההיררכיה של הכותרות שלך מעט מבולגנת ולא ממש מסודרת הייתי מציע לך לעיין בתגובה שלי בקישור פה ולהוריד את התוסף שיעזור לך עם סידור מילות המפתח בדף בית[ובמקרה שהוא יעזור לך תן לי שם ב+1:]. אגב ההדגשות בפוטר לא עוזרות לך בהרבה ונראה לי יפגעו בך הטווח הרחוק. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
אני בכל זאת לא מבין באיזה סוג H לסמן אז את הקישורים לסרטונים החדשים (ה 5 הראשונים) ואם הם בכלל צריכים להיות כותרות..
ולגבי הכותרת עצמה "סרטונים חדשים", אם אני לא רוצה שגוגל יחשוב שזה הנושא הראשי של האתר, זה יהיה נכון לא לסמן את זה ככותרת בכלל? אני לא רוצה לעשות עכשו שינויים בכל המבנה של הדף, אני רוצה לארגן את הסדר של כל ה H ממה שיש עכשו, ולפי המבנה עכשו אני לא רואה איפה אני אמור להכניס כותרת H1 טובה אני יכול סתם לירשום כותרת שטובה לגוגל בתחילת הדף, אבל זה יהיה חסר משמעות לגולשים.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
כמובן שעדיפות ראשונה היא הכוונה לגולשים אבל בתור מקדם אתה צריך לדעת איך להתאים את האתר לשניהם.
לכן המלצתי לך על התוסף שמסדר לך את היררכית הכותרות בדף. ברגע שאתה רואה את כל הכותרות בעץ מסודר אתה יודע בדיוק איך אתה יכול לסדר את הדף שלך. קח תמונה בכדי שתבין את הפואנטה: ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
התמונה קטנה.. לא ממש אפשר להבין ממנה,
בכל מקרה הורדתי ואני רואה שהוא מסמן לי באדום את כל מה שמתחת ל "סרטונים חדשים/נצפים/מדורגים" (כנראה בגלל שזה יורד מ 1 ל 3 בחדשים ובמדורגים ונצפים ל4). אבל שוב, אני מבין שזה לא אידיאלי מה שיש לי עכשו, אבל מה כן לעשות? הדבר היחיד שהוא לא עושה אדום זה הקטע של סרטונים לפי תגיות, וזה כי התגיות הם 2, כי הם קישורים חשובים. אבל לגבי הקישורים בסרטונים חדשים שהם 3, זה לא הגיוני שהם יהיו 2, איך זה הגיוני שדף בודד של סרטון יהיה באותה חשיבות כמו קישור לדף של תגית, הרי הוא מכיל בסופו של דבר את הסרטונים, והוא גם זה שאני מעדיף בתוצאות החיפוש. וגם סרטונים יותר ישנים באתר (הנצפים והמדורגים שהם 4) לא הגיוני שהם יקבלו גם 2 או 3 כי זה"כ זה בכלל בצד כזה ולא משהו חשוב מידי. אני צריך שהתגיות ישארו 2 לפחות, אבל אם אני רוצה שהכל יהיה לפי הסדר יוצא שסרטונים חדשים צריך להיות גם 2 (הסרטונים עצמם) בקיצור אתה רואה שיש לי פה קצת בלאגן, המטרה שלי שדפי התגיות יקבלו חשיבות, אבל מה לגבי סרטונים חדשים? או בכלל מה עם כותרת כללית.. (וכמו ש Itay אמר צריכה להיות H1 אחד ואצלי יש 4 כאלו..) אולי תוכל לכוון אותי לדוגמא ספציפית איך לעשות את זה? או אתר שבנוי דומה לשלי.. בינתיים לא הבנתי שום דבר פרקטי לגבי מה לשנות.. Last edited by simon; 31-07-11 at 12:25.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
בגלל שבאמת האתר שלך מעט מבולגן הייתי מציע לך לעזוב את הכותרת כמו שהם אלא רק לסדר אותם מעט כלומר
סרטונים ראשי תחליף לסרטונים מצחיקים ותקבע אותו כ H1 סרטונים חדשים\לפי תגיות\הכי נצפים\הכי מדורגים תהפוך ל H2 וכל השאר תשרשר מטה אגב בטעות העלתי לך תמונה של תוסף אחר ולא תוסף הכותרות פשוט הייתי מעט עסוק בעבודה לא ממש שמתי לב |
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
הייתי במקומך שם בתגית H1 את מילת המפתח של תוכן הדף המבוקש בלבד, וב H2 כל מיני דברים כמו הסרטונים חדשים, הטייס האוטומטי וכו'..
את כל השאר שלא קשורים למה שציינתי למעלה עדיף כמובן בדיבים רגילים. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
אוקיי אני יחשוב איך לסדר כבר מחדש את דף הבית, כי כרגע זה לא ממש יוצא מסודר,
בכל מקרה בסידור החדש, הקישורים לסרטונים עצמם, צריכים להיות סתם קישורים או בכל זאת כידאי שגם הם יהיו H מסויים? כמו שעכשו חמשת הראשונים הם H3, להשאיר את זה או להוריד מהם את ה H בכלל? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|