|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
[ביקורת אתר] רדיו שלי - My Radio
שם האתר: הכלביה (להדגמה בלבד)
תיאור: האתר מאפשר לגולשיו להאזין למבחר תחנות רדיו ישראליות ולועזיות, בנוסף האתר מביא בתוכו בלוג של מוזיקה רדיו ותוכניות רדיו. כתבות: http://www.my-radio.co.il/ אשמח לקבל מכם מי שמבין דבר או שניין ביקורות, אל תתקמצנו תיהיו נוקשים!
# 2 |
I am root
|
העמסת יותר מידי טקסט בדף הראשון שנכנסים אליו, וזה גרם לי לסגור את החלון של האתר,
אתה מצפה שגולשים יכנסו לשם ויקראו את המאמר שלך?, מחפשים לשמור רדיו , תשים כפתור PLAY גדול נלחץ נשמע רדיו נגמר הסיפור. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
שם האתר: הכלביה (להדגמה בלבד) ?????
והלינק לא פועל |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
yonatan, מצטער, אך האתר מאפשר האזנה אבל הוא לא מחפש ליהיות "עוד" אתר האזנה אלא סוג של ויקיפדיה קטנה לתחנות רדיו,תוכניות רדיו, ומוזיקה. הטקסט בעמוד הבית הוא כבד אתה צודק לגבי זה אני יעשה שינוי ויוותר על חלק.
dadesing, כן יצא ככה כי העתקתי מהחוקים (לא מוצא את כפתור העריכה). הלינק פועל. הייתה לי בעייה קטנה עם השרת סליחה.
# 5 |
עסק רשום [?]
|
הדבר היחיד שהאתר הזה מתיימר להיות הוא אתר בנושא "רדיו" - מבחינת גוגל ומבחינתו בלבד.
מבחינתי הקשר פה לרדיו קלוש למרות כל הטקסט הקיים שם בנושא, על אחת כמה וכמה אם הייתי מחפש רדיו להאזנה ישירה (ולזה רוב הגולשים כשהם מתכוונים כשהם רוצים רדיו). לסיכום אני חושב שנסחפת עם הקידום וחשבת יותר (הרבה הרבה יותר) על גוגל מאשר על הגולשים כאשר בנית את האתר הזה, כגולש האתר הזה לא ידידותי ולא נוח לי בכלל, הוא לא סיפק את מה שחיפשתי ולא הייתי חוזר אליו שוב בעתיד, אולי גוגל אהב את האתר ויחזור אליו, אבל להזכירך אני זה שבאמת גולש ואמור להשתמש באתר ולא גוגל. Last edited by אדיר; 29-07-11 at 08:21.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
גם אם אתה מנסה במת להיות כמו ויקיפדיה אתה ממש רחוק מזה.. התוכן מבולגן ולא קריא
לדעתי גם זה שקוף שזה סתם תוכן לגוגל.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|