|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
ביקורת על סירטון שיווקי לאתר שלי www.win-line.net
אז ככה, לאחרונה רציתי להגביר את מספר הגולשים לאתר ולכן החלטתי להפיק סרטון. את ההפקה של הסרטון והפיתוח עשה פה משתמש בפורום בשם tipesh .
והנה התוצאה: http://www.youtube.com/user/WinLineNet אשמח לשמוע חוות דעת. תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אהבתי מאוד, רק חבל שיש שם שימוש בהרבה מאוד לוגואים \ כל מיני תמונות מוכרות..
# 3 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
תודה, אשמח לשמוע עוד ביקורות.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
חח מזה אל חשש?
![]() |
# 5 |
חסום
|
אם אתה רוצה ביקרות כנה זה ניראה כמו משהו שעשו בפאוורפוינט אם אתה רוצה יש לי בן אדם שעושה סירטונים מיקצועים ב2000 שקל , סירטון שהוא עשה לאתר שלי : http://www.youtube.com/user/InteRateSite?feature=mhum
|
![]() |
![]() |
# 6 |
CEO at Foxfort Ltd
|
העיצוב בסרטון מאוד מיושן - אני בטוח שלא היית מסכים לשימוש באלמנטים בסרטון הזה לעיצוב באתר שלך. גם המסגרת מסביב לסרטון - אוי ואבוי, טוב שזו לא קשת בענן...
גם התחיל לעצבן באיזשהו שלב הטון שבו נאמרים הדברים. הטון הזה מתאים לאיזה 10-20 שניות, אבל לא כל הסרטון מישהו שצועק עליך "כן??? רוצה עוד??? ועוד??? ולא הכל?!?!?!?! כן?!?!?!" זה לא נגמר בשום שלב... בסך הכל הסרטון חמדמד, אבל... שיש (הרבה) מקום לחשוב על שיפור ועריכה. עד האמצע הייתי די מבולבל ולא הבנתי מה כל הקטע של הנקודות - לוקח הרבה זמן עד שמגיעים להסבר, ולעניות דעתי ההסבר לא ממש מספק. עדיין נשארתי עם כמה שאלות על מה הולך פה. הדבר הטוב היחיד שאהבתי כאן זה הקול של הבנאדם, שאם לא היה בקול התוקפני וה"מתרגש" הזה כל הסרטון, היה ממש מצויין. הסאונד גם באחלה איכות. אני רוצה גם להגיד ח"ח על היוזמה להפיק סרטון שיווקי לאתר - זו בהחלט עליית מדרגה עבור כל אתר "בתחילת דרכו" שרוצה להצהיר על הכוונות שלו (יש לציין כי אני לא מכיר אותך או את האתר). - ביקורת אישית בלבד.
ברכה Last edited by Dennis Ray; 15-04-11 at 17:17.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
אהבתי אחי בהצלחה באתר שלך !
כמה עלה הסרטון ? |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אם אתה רוצה ביקורת על הסרטון אני לא רוצה לאכזב, אבל סרטון לא ברמה גבוהה, האיכות, דרך ההצגה, מאוד מיושנת.
אשמח אם תבדוק את הסטטיסטיקה שלי ותוכל לראות דברים שאני עשיתי, וזה הדברים שאני מוכר, אם אתה מעוניין תגיב שם וניצור קשר. בהצלחה, מיכאל ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
סרטון נחמד.
מה כתובת המייל של המשתמש שביצע את הסירטון? |
![]() |
![]() |
# 10 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
איפה אתה חי? לגבי הסרטון - ממש נחמד, טיפה אגרסיבי כזה ויותר מדי שאלות רטוריות שאחרי כמה פעמים זה כבר מעצבן ששוב ושוב, אבל בסה"כ נחמד מאוד. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|