|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
ביקורת לאתר החדש של העסק שלי
שלום לכולם
פתחתי סוף סוף את האתר החדש של העסק שלי - שירותי אינטרנט. העסק Light Web Development Systems) - LwdSystems) מספק שירותי אינטרנט וביניהם הקמת אתר לכל סוגי הלקוחות - לקוח עסקי ולקוח פרטי כאחד. כניסה לאתר: http://www.lwds.co.il איך האתר? ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
נראה אחלה אתר אבל כמה הערות:
האתר נטען יחסית לאט שזה פוגע בחווית המתשמש בעיקר כשזה אתר בלי הרבה תוכן ואלמנטים, הייתי מצפה שיהיה יותר מהיר, נסה לייעל את הקוד. העמוד http://www.lwds.co.il/%D7%A2%D7%91%D...%95%D7%AA.html לא טוען לי את העבודות עצמן. חשוב מאוד: עמוד אודות\מי אנחנו, אני לא הייתי טורח להשאיר פרטים למישהו שלא כותב מי הוא בכלל.
# 3 |
CEO at Foxfort Ltd
|
סך הכל נראה חמוד ביותר,
מסכים לגבי ה"אודות". בנוסף היה מבדר לקרוא בדף הראשי על "יקודמו במנועי החיפוש הנפוצים ביותר כמו Google, Walla וכו'." לא מכיר בעל עסק בישראל ששמע על קידום בוואלה ![]() ממליץ להוסיף סקרין שוטים של המערכת ניהול תוכן להמחשה עבור הלקוחות - יעזור מאוד.
# 4 |
עסק רשום [?]
|
TIPesh -
קודם כל תודה על הביקורת ![]() האתר נטען אצלי במהירות - אחסון מהיר וגם הקוד יעיל - בדוק את המהירות של החיבור שלך אולי הורדת משהו באותו הזמן. העמוד שלא טוען את העבודות - אתה יכול לעשות רענן פעם/מספר פעמים וזה יטען. לגבי העמוד אודות - אענה למגיב אחריך. Ray - תודה גם לך על הביקורת, לגבי הדף אודות - אז ככה, אני גם חשבתי לעשות דף אודות אבל אני לא סגור על זה בגלל שאני והשותף שלי - נערים בני 16 וחצי אז אני לא רוצה שזה ימעיט מהערך או יהיה גורם שלילי שישפיע על שיקול הדעת של הלקוחות - כמובן שמי שישאל את הגיל שלנו ידע אותו, לא ראיתי הרבה אתרים אחרים בתחום שיש בהם דף "אודות" שכתוב מי המנהלים, מי הצוות וכל הפרטים עליהם. אני מקדם בכל מנועי החיפוש כפי שנדרש על-ידי הלקוח, פעם וואלה היה אחד ממנועי החיפוש המפורסמים ביותר בקרב תושבי ישראל. לגבי הדף של המערכת ניהול תוכן - כן, אני אעלה בקרוב את התמונות של הניהול תוכן , כתבתי גם שהדף יעודכן בקרוב. |
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
כמו שאמרתי לך כבר, העיצוב יצא מאוד חמוד אבל משום מה התפריט לא מתחבר לי בעין(בייחוד הצבע הירוק של הפונט).
בהצלחה עם האתר ועם העסק עומרי ![]()
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אהבתי הכל פרט מצבעי האתר יותר מדי כהה בשביל אתר עיצוב אתרים.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
אישית התרשמתי מאוד מהעיצוב
הקוד של האתר תקין. אשמח להפנות אליך עבודות. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
רואים את הקידום לא אתה עושה בחברה (ולפחות אני מקווה..) העיצוב של אתר החברה נחמד מאוד אבל דף הבית של החברה צריך להיות ממוקד ב-3 דברים: לקוחות קודמים, מה אתם עושים ומי אתם. באמת שאין צורך במאמרים.. CMS מוכן או שסתם היה מקום ריק בתפריט? כי אם הוא מוכן דמו או תמונות בהחלט יעזרו. מבחינת שיווק החברה השם בהחלט מתאים אך תוכן האתר ממש לא מתאים ואם ניתן לדייק מתוך ה-5 שניות הראשונות של הגולש באתר אז אתה חייב להדהים אותו ולהראות את הלקוחות שלכם ומה השירותים אותם אתם מציעים. אני לדוגמה יצאתי אחרי 3 שניות בדיוק כי לא ראיתי את היעוד אליו נכנסתי לאתר, לראות אתר של חברה! אני לא רוצה להתחיל לדבר על החיפוש! מי המטומטם שישים חיפוש בתוך אתר כזה קטן? ועוד אתר של חברה!!! הגלריה בראשי אחרי שבוחרים מוצר (מציג את התוכן בגיבריש..) מקווה שתבין את העצות ובהצלחה עם החברה! |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
לא מדובר בחברה, מדובר בעסק - יש שוני. יש "תיק עבודות" - שזה בדיוק לקוחות קודמים. רשום בברוכים הבאים מה אנחנו עושים. CMS שאנחנו בנינו, ויש תמונות אתה לא הספקת כנראה להסתכל עליהן ב-3 שניות. לגבי הקידום, אין טעם לקדם את האתר, ומה הבעיה בקידום שלי? אני הבאתי אתרים עם ביטויים בתחרות מטורפת למקומות הראשונים - פה אין טעם לקידום כי מדובר בתחרות כל כך גדולה שההשקעה שלי לא תשתלם. ושוב מדובר ב- עסק ולא חברה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|