|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
שאלה על רמקולים ויחידות RMS למבינים
שלום לכולם, בעקרון אני די מבין בכל הנושא שקשור לסאונד\רמקולים, אני קצת נתקעתי בדילמה פה ואני צריך שתעזרו לי.
יש לי מגבר של pioneer vsx-520 שמוציא 130 וואט RMS לכל ערוץ. כמו כן, יש לי זוג רמקולים שיכולים לקבל מקסימום 150וואט RMS כל אחד. לפני כמה ימים שמעתי מוזיקה בווליום די גבוה (כמעט עד הסוף) והרמקולים נשרפו. רציתי לשאול איך יכול להיות שיציאה של רמקול שנותנת אפילו פחות ממה שהרמקול מסוגל יכולה לשרוף אותו? אני בטוח שיש לזה הסבר כלשהו ואני רוצה לדעת איך זה עובד או איך זה מחושב כדי שלא יהיו לי בעיות כאלה בעתיד. (אני אומר לכם מראש, זה לא רמקולים זולים מהשוק, רמקולים יקרים ואיכותיים מחברת pure acoustics). שאלה למבינים בנושא בלבד, מקווה שתעזרו לי. תודה רבה!!! דניס.
דניס טוקלנקוב, בעל העסק InetKey.Net. לתמיכה והזמנות חייגו: 0547177783 *עסק חוקי אשר רשום במע"מ ומספק קבלות. איינטקי - InetKey - אירוח אתרים - שרתים יעודיים - שמות מתחם - שרתי VPS Last edited by InetKey.Net; 28-03-11 at 17:45.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני לא מומחה אבל בילדותי (לפני 15 שנה) הייתי תקליטן
RMS זה סאונד נקי השאלה כמה וואט מוציא המגבר וכמה וואט הרמקולים יכולים לקבל (זכור לי שהסבירו לי משהו על זה אבל אני לא סגור על זה ב100%) |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
רשום רק RMS
לא רשום כמה וואט בכללי. עוד מישהו אולי?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|