![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[שאלה] קידום האתר שלי
שלום,
דבר ראשון אני חדש פה.. אז תגידו ברוך הבא ![]() אוקי .. פתחתי אתר לסטטוסים לפייסבוק , זה כתובת האתר (ביינתיים) .. אני יכול לקנות דומיין בתמורה אם מישהו ירצה אבל זה לא קשור: http://10status.co.cc (משמעות המילה - 10 באנגלית - טן (תן) - תן סטטוסים). בכל מקרה, משום מה אני מקום 8 (דף הכוונה) בגוגל.. אני מנסה להעלות. חשבתי על החלפת קישורים וכתובת בעברית... אז דבר ראשון, מישהו רוצה החלפת קישורים ? ![]() דבר שני , תוכלו לעזור לי לעשות כתובת בתבנית הבאה: כתובת האתר.קום\שם הקובץ בעברית (file.php לעברית)-איידי במסד-שורת title במסד בהתאם לID.html (או בלי HTML) תודה .. וברוך הבא לי! ![]() Last edited by Generosity; 05-03-11 at 15:38.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
כל יום נפתח אתר חדש כזה.
נראה לי שקהל היעד מתחלק בין אלף אתרים כאלה. קהל היעד הוא לא גדול - לעומת המתחרים עליו.. בכל מקרה, תהיה יחודי - רק ככה תוכל לנצח את המתחרים שלך. בהצלחה.
# 3 |
חבר בקהילה
|
אוקי תודה רבה
אבל השאלה שלי מה הם הסודות בקידום אתרים? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
אף אחד לא יגלה לך "סודות"
תחפש מדריכים ומידע באינטרנט , פורומים וכו' |
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
# 6 |
חבר על
|
היום אין כבר "סודות".
קידום אתרים זהו סוד אחד גדול. אני אמרתי זאת עשרות פעמים, ויגיד עוד. תחום קידום האתרים זה תחום שרב הנסתר על הגלוי. מקדמי האתרים, לפחות הרציניים, מקדמים דרך שיטה מסודרת, מא' לב'. ולכן, את הדרך שהלם - הם שומרים אצלהם. שובל הביא לך אחלה נושא - תעיין שם, בהצלחה.
# 7 | |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|