![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() טוב אז פעם ראשונה שאני ניתקל בדבר הזה ויש קצת בעיוץ.
יש לי תיקיה ראשית לדוגמא עם השם MAIN בתך התיקיה MAIN יש לי 2 תיקיות CLASSES , SERVER עכשיו יש לי קובץ בתוך התיקיה CLASSES שאני רוצה לעשות include לקובץ מהתיקיה SERVER איך מקשרים ביניהם? אם אפשר דוגמא אני אשמח , תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
קודם כל.. בPHP לדוגמא אתה יכול פשוט לעשות include("classes/file.php") וזה יעבוד, במידה והקובץ הראשי נמצא בתוך main.
במידה ולא, אתה יכול לנווט מחוץ לתיקיה באמצעות "../", כלומר: include("../classes/file.php"). |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אחלה עובד מצויין ,
אם אפשר עוד שאלה , יש לי את הקוד הזה PHP קוד:
השם של הקוקי הוא usename התוכן שלו הוא bob הוא ימשך 1234 שניות (לא ימשך בכלל) הסלאש לא ממש הובן לי מה המטרה שלו הכתובת אתר זה בשביל שזה ירשה רק לאתר הזה לגשת אליו ה FALSE הראשון זה שלא יאפשר גישה עם HTTPS ה FLASE השני זה שזה יאפר גישה לכל הפרוטוקולים אם טעיתי בניסוח בבקשה לתקן אותי , ואם אפשר להסביר מה זה ה סלאש הזה ואם אתם יכולים להביא תיאור יותר טוב לכל מאפיין אני אשמח. תודה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
יש לך כאן פירוט מלא על הפרמטרים:
http://php.net/manual/en/function.setcookie.php הסלאש זה הנתיב שהעוגיה תעבוד עליו. הדומיין זה הכתובת שהעוגיה תעבוד עליו. expire זו התפוגה של העוגיה, כמה זמן היא תהיה קיימת ולא תמחק. אתה מכניס שם time()+3600 [שעה] וכדי למחוק את העוגיה אתה פשוט מכניס שם זמן שכבר עבר time()-1 ... זהו בעיקרון, זה פשוט מאוד, וכל שאר הפרמטרים אתה צודק.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
קוד:
$_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] כך שאם תעשה אינקלוד בתוך אינקלוד וכן הלאה.. האינקלוד לא ידפק והוא תמיד ימצא את הקובץ.. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|