|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
אפשר הסבר לפלט של הלוגים הבאים בבקשה
היי,
הוצאתי איזה כמה לוגים שאני רוצה להבין מה הם אומרים,תודה. 2011-02-20 13:36:45 H=([10.0.0.5]) [77.***.123.***] F=<info@***.co.il> rejected RCPT <***@walla.com>: authentication required 2011-02-20 13:36:46 H=([10.0.0.5]) [77.***.123.***] incomplete transaction (QUIT) from <info@***.co.il> וזה Feb 20 00:21:51 srv dovecot[17177]: auth(default): shadow(omry@***.co.il,46.***.116.***): unknown user Feb 20 00:21:51 srv dovecot[17177]: auth(default): passwd(omry@***.co.il,46.***.116.***): unknown user Feb 20 00:21:51 srv dovecot[17177]: pop3-login: Login: user=<omry@***.co.il>, method=PLAIN, rip=46.***.116.***, lip=188.***.***.*** תודה לעוזרים.
# 3 |
עסק רשום [?]
|
תודה על ההסבר.
אבל מה הכוונה נדרש אימות לכן הוא הועף עד כמה שאני מבין יש פה נסיון שליחת מייל ל walla.com או שאני טועה?
# 5 |
מנהל ראשי
|
לא נכון,
נושא האימות לא מתייחס כאן לנכונות הסיסמא. לגבי ההודעה הראשונה, שים לב שהיא מורכבת בעצם מ-2 חלקים: rejected RCPT - כלומר, הנמען נדחה authentication required - נדרש אימות כלומר, מסיבה כלשהיא אתה לא יכול לשלוח מייל לנמען שרשמת באמצעות שרת הדואר שאתה מנסה לשלוח דרכו. מה יכולה להיות סיבה כלשהיא? 1. אתה מנסה לשלוח דואר דרך שרת שה relay לא מאופשר עבורך 2. שרת הדואר מקבל דואר ממשתמשים מאומתים בלבד, אתה - לא אחד כזה. ההודעה השניה היא הודעה תקינה של הDovecot, היא אומנם מציינת שהמשתמש הנ"ל לא קיים בקבצי הshadow, אבל זה בסדר, הוא לא אמור להיות שם (בהנחה שאתה עובד עם ההתקנה של הDA) להבא, נא פרסם לוגים מלאים, לא שחלילה מישהו רוצה לחטט לך בנתונים, אבל פשוט מאוד לא נוח לצפות בהם כך. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
I am root
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |