|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
I am root
|
![]() בהודעה רשמית שיצאה השבוע , NRO האחראית לתיאום בין ספקי הכתובות האיזוריים לכל יבשת, הודיעו לנו שנגמרו כתובות ה IP , בעצם הם חילקו בשבוע האחרון את 5 הטווחים האחרונים שלהם לספקיות האזוריות.
בכך תם עידן IPV4 מקור: http://www.nro.net/news/ipv4-free-pool-depleted בקרוב תוכלו לראות עליה במחירים להקצאת כתובות IP , ואף תנאים מחמירים לקבלת כתובת IP מספקיות השירות. אגב, לאחרונה הקצו את הטווח 5.0.0.0/8 , ומערכות כמו openVPN \ Hamachi שמסיבה כלשהי החליטו שאלה הכתובות שהם מחלקים לקליינטים שלהם גם משתמשות בתחום הכתובות הזה, עדיין לא דווחו על בעיות כלשהן , אבל באמת - מי שצריך כאלה כתובות ל VPN , תעברו לטווחים השמורים 10\192.168\172.16-31 ![]() Last edited by yonatan; 05-02-11 at 04:10.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
מגניב..O:
# 3 |
חבר על
|
מעניין, תודה
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אקס מנהל
|
שלום ולא להתראות IPv4 ואהלן וסהלן לIPv6
![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
I am root
|
תתקשר לספקית שלך תבקש שיקצו לך תראה את התגובה.
הציוד שחילקו בארץ ( כל הנתבים של בזק\הוט ) , המתאמי שיחות של הטלפונים , בעצם - הכל - לא תומך ב IPV4. |
![]() |
![]() |
# 6 |
אושיית הוסטינג
|
בארץ הקומבינות, הספקיות יהיו יצירתיות לגבי הפתרון,
בקרוב, כתבות אייפי לאנטרנט שלך 192.168, .172, .10. כמו שהיה פעם, רק יותר מהיר. (זה הפרסומת הבאה).
# 7 | |
I am root
|
ציטוט:
למשל אם היום למשל תקבל באן באחד הפורומים הגדולים לפי IP , פשוט תתנתק תתחבר מחדש , תחליף IP ועקפת את הבאן , בשיטה של LSN , בדומה לפרוקסי של הספקית - מאות משתמשים יוצאים מאותה כתובת IP , ובמצב כזה נניח משתמש אחד עשה טעות וקיבל הרחקה מפורום גדול, כל אותם משתמשים של הספקית שיושבים מאחורי אותה כתובת יושפעו בהתאמה. קצת על LSN : http://en.wikipedia.org/wiki/Carrier_Grade_NAT בכל מקרה , לאלה שמעוניינים להתקדם קדימה ל IPV6 , והספקית שלהם לא תומכת בכך ( תתקשרו לתמיכה תבקשו שיעשו לכם תמיכה ב IPV6 תבינו כמה חמורה הבעיה בישראל ). יש שירות נחמד בשם gogonet , הם מספקים לכם כתובת IP חוקית לאינטרנט , להורדת הקלינט: http://gogonet.gogo6.com/ זה עובד מצויין ! קוד:
C:\>ping -6 ipv6.google.com Pinging ipv6.l.google.com [2a00:1450:8006::93] with 32 bytes of data: Reply from 2a00:1450:8006::93: time=106ms Reply from 2a00:1450:8006::93: time=107ms Reply from 2a00:1450:8006::93: time=105ms Reply from 2a00:1450:8006::93: time=107ms |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
אני לקוח עסקי של פלאפון ויש לי נטסטיק לאינטרנט סלולרי.
כשאתה מתחבר לנקודת גישה הסטנדרטית שלהם (INTERNET.PELEPHONE.NET.IL) אתה מקבל אייפי לא חוקי (10.100) אבל אם אתה מתחבר לנקודת גישה החלופית שלהם (VIP.PELEPHONE.NET.IL) אתה מקבל כתובת חוקית (91.). תמיד טוב לדעת. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
כרגיל בארץ, הכל בלי תכנון.
יש צפי מתי מתעדכן ל IPV6 בארץ? יש ספקיות שכן מעדכנות? |
![]() |
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי
|
לא הייתי קופץ ואומר ש"הספקיות בארץ לא מוכנות",
אני אומנם לא בטוח שלקוח פרטי יקבל כרגע הקצאה של IPv6, מצד שני, אני גם לא כל כך בטוח שיש לו מה לעשות איתה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|