![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
העלאת קבצי html לשרת.
שבת שלום לכולם,
אני מנסה לעלות דפי html לשרת. הצלחתי לבנות (בעזרת עזרה של קודים) סקריפט שיעלה לשרת..בינתיים הצלחתי להעלות רק תמונות. זה החלק הבעיתתי אני חושב: PHP קוד:
גם כשניסיתי לשנות את file_types_description : "Web Image Files", ולרשום "All Files" זה אמנם כותב בחלון ה"עיון" שכאילו All Files אבל שוב, הוא לא מראה בחלון בחלון קבצי html. אשמח לעזרה. תודה ![]() עריכה: הסתדרתי אבל אני רוצה שזה יאפשר לעלות רק דפי אינטרנט..עכשיו זה מעלה גם תמונות. כתבתי: file_types : "*.html*", איך? תודה.
מתכנת php אמין ומקצועי. מחירים נוחים! יצירת קשר: 0544378743 Last edited by dor77; 28-01-11 at 16:23.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
תשתמש בREGEX
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
ואני מרגיש שאני קצת חוזר על עצמי.. אבל תקרא שוב את ההודעה. לפותח האשכול: זה מאפשר לך להעלות גם תמונות וגם HTML? |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
@BlueNues
זה לא יעבור במקרה כזה זה יעבור קוד:
/html/
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הדבר הראשון שאתה צריך ללמוד זה לקרוא את השאלה של פותח הנושא ולענות על מה שהוא שאל. הוא שאל איך הוא עורך את ההגדרות של של SWFUPLOADER ולא איך כותבים קוד שבודק אם הסיומת של הקובץ היא html ובנוגע ל REGEXP, אתה יודע מה משמעות התו נקודה בREGEXP?(כנראה שלא) זה תו שמתאים(כמעט) לכל התווים! כך שעומר צודק בהחלט. וגם הביטוי שהבאת בודק אם הpattren קיימת בכל הsubject ולא רק בסוף. זה צריך להראות כך: קוד:
/\.html$/
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
תודה רבה חבר'ה, בסוף הסתדרתי וזה עובד טוב, אם אגלה בעייה אני אשתמש בהצעה שלכם. בכל אופן חידשתם לי, שוב.
אין מילים, פורום פשוט מעולה, אנשים מעולים, תודה רבה!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|