|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
RE : כרטסי ביקור מאת FaR.D (פוסט)
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
טוב במבט ראשוני זה נחמד מאוד אבל כשיורדים לפרטים יש המון דברים שפוגעים במראה הכללי של העיצוב
קודם כל ההתאמה של הצבעים לא נכונה דבר שני התפריט בצד - המבנה האלכסוני שלו הוא בניגוד למבנה העיצוב ויש בו המון שגיאות כתיב המבנה עצמו הוא מאוד פשוט גם אם זה רק כרטיס ביקור. לסיכום - רואים שההשקעה בעבודה הזו היא לא רבה ואני בטוח שאתה יכול יותר. בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
שגאיות כתיב זה לא בעיה בעיצוב זה בעיה במעצב XD
התאמה של צבעים דווקא די טובה כאילו איפה שיש טקסט לא ממש והטיפוגרפיה לא יצא טוב אבל בכללי ניראה לי שאם לוקחים את החלק העליון (שע"פ דעתי יצא מאוד יפה) ואתה הצבע של הכפתורים ומשנים את המבנה של התוכן זה יכל לצאת די טוב .. בכול מיקרה תודה רבה על הבונה היגעתי להבנות חדשות ! עוד ? (ד"א זה לאכרטיס ביקור , זה בהשראת הפוסט ההוא ועוד אחד שנעשה ע"י FaR.D ) |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אם זה בהשראת הפוסט של FaR.D אז זה דווקא כן כרטיס ביקור - V-card תעמיק קצת בבלוג ותבין מה המשמעות..
![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
העמקתי ואם אתה תעמיק קצת בהבנת הניקרא תוכל להבין שזה בהשראת במקרה דומה לזה הייתי יכול ליראות עץ ולקבל השראה לעבודה הזאת ..
מקווה שהיבנת ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
חח אוקי הבנתי
![]() אתה אומר שזה לא כרטיס ביקור , מה זה בעצם? פורטפוליו? |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
איזה כיף לראות שהבלוג שלי משפיע ונותן השראה למעצבים
![]() Franko, העיצוב נחמד אבל מאוד בסיסי. אם מטרת העיצוב היא להציג / למכור את עצמך כמעצב, תרצה לתת למשתמש תחושה של מקצועיות ובקיאות בתוכנות העיצוב. נסה להכניס אלמנטים יחודיים ולשפר את מבנה האתר! בהצלחה!
# 8 |
חבר חדש
|
עבודה פשוטה ונקייה, אהבתי את הסגנון :]
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
פשוט מדי... אפילו די עלוב
חבל כי יש לך עבודות הרבה יותר טובות מזה...
# 10 | |
חסום
|
ציטוט:
אממ זה היה רק מהשראה מהפוסט זה היתחיל בלוגו שלפי דעתיי די נחמד ונגימר בנסיון לעשות סוג של אתר .. וצודק אכשיו שאני מביט בזה אני רואה שהאתר בכלליות לא משהו אבל אם תיסתכל על רק הלוגו תוכל ליראות שהוא די טוב ... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|