|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
חברת קידום אתרים לאתר החדש שלי שיעלה בקרוב
היי,
בקרוב אני מעלה אתר מכירות גדול בארץ, שיכיל מכירות של מוצרים בהרבה תחומים שונים ובסופו של דבר יעסוק גם בהשוואות מחירים... האם ידוע לכם על חברת קידום אתרים שיכולה לקדם אתר שעוסק בהרבה תחומים ? הבנתי שיש בעיה עם זה שהאתר יעסוק בכל מיני תחומים שונים ויהיו ביטויים מהרבה תחומים, כי יש איזה משהו עם מיקוד הטקסט באתר... למישהו יש המלצות ? * מעוניין לקבל המלצות המתבססות על ניסיון בלבד! תודה |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
כמו שציינו למעלה, יש הרבה אתרי קניות והם מקודמים נהדר.
כדאי לך ללכת על אחת החברות הותיקות שיש להם ניסיון בקידום אתרי קניות. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אין בעיה שיהיה כמה תחומי עניין, להפך, יש יותר תוכן, יותר טוב.
צריך להתמקד בעיקר על היררכיה נכונה, בנוגע לחברה, תשקיע כסף, תראה תוצאות. בהצלחה.
# 5 |
עסק רשום [?]
|
אל תבנה את האתר לפני שאתה מתייעץ עם מקדם אתרים , אם כבר בנית אז החברה שאתה שוכר תצטרך להתאים לך המון דברים ויעלה לך הרבה מאוד כסף הקידום..
אתה תתחרה בwalla וביד 2 ובzap ככה שאתה תצטרך להשקיע הרבה מאוד כסף כדי לעקוף אותם .. תקח את ניר שי seo או את אלקטרו או את seoisrael או שפשוט תאמר את הביטויים שאתה רוצה ואני אומר לך אם זה אפשרי שחברות יותר קטנות יעבדו על זה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
זה אחד התחומים הקשים ביותר לתחרות ולכן אתה צריך ללכת על הטוב ביותר.
חפש את חברות הקידום הוותיקות ביותר, הן גם המנוסות ביותר. ככל שידוע לי, ריבוי תוכן וגיוון תוכן זה משהו שגוגל מאוד מאוד אוהב, ככה שלהיפך, זה לא רע. אך כמו בכל דבר בחיים, אם לא עושים אותו נכון הוא יכול להפוך לדבר רע ולכן אתה חייב להתייעץ עם מקדמי אתרים מנוסים לפני שאתה בכלל מתחיל לבנות את האתר. קידום נשמע משהו שעושים בדיעבד, אבל הוא השיכלול החשוב ביותר באתר - לפני תיכנות, לפני קידוד ולפני עיצוב. המון הצלחה! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|