|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
אני בדילמה אם להזמין את חלקי המחשב או לא - צריך את דעתכם :\
ככה, אני בן 16, ויש לי מחשב עם אח שלי, שבו יש את החלקים הבאים :
radeon 9500np +ac3 768ram pc 3200 80 ג'יגה.. עכשיו, את החלקים שציינתי אני קניתי מהכסף שלי, ולפני שבוע תיכננתי לקחת אותם מהמחשב הזה, לקנות מעבד AMD 3000 S939venic ו MSI Neo2 Platinum ומארז... המעבד הלוח והמארז יוצאים לי 1500 שקלים ככה, עכשיו, זה כל הכסף שנשאר לי, ולפני שבוע, אבא שלי הביא לי פנטיום 3 עם מסך וכו', אני עכשיו בדילמה, אני לא יודע מה כדאי, להוציא מהמחשב הנוכחי את החלקים שקניתי ולקנות ב 1500 את הלוח המארז והמעבד, או להישאר עם הפנטיום 3 ? יש לציין שאני כמעט ובכלל לא משחק משחקים, אני עובד לרוב עם פוטושופ ולרוב גולש באינטרנט... המחשב הנוכחי הוא שלי ושל אח שלי, בכל אופן, שווה לבזבז את הכסף הזה על "מחשב חדש" משלי, או לא ? כי מה שמעצבן פה זה גם שאני מתחלק עם אח שלי, ועכשיו הוא התחיל לגדול ולפעמים בלילות הוא נשאר איתי עד מאוחר, ותופס את המחשב, ומצבים כאלה מעצבנים אותי, בכל אופן, שוב, להזמין, או להישאר עם הפנטיום 3 , וכמובן בשלב כלשהו להעביר את החלקים אליי... ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
רגע רגע לא הבנתי כל כך
אתה ואח שלך יש לכם מחשב אחד עד לכאן הבנתי עכשיו קנית מכספך האישי חלקים למחשב שישנו כרגע בבית גם את זה הבנתי עכשיו השאלה שלך אם לקנות מחשב שיהיה לך ולקחת תחלקים שהוספת במחשב שיש עכשיו? |
![]() |
![]() |
# 3 |
Guest / אורח
|
תתן לאח שלך את הP3 ותקח לעצמך את המחשב טוב יותר או אם זאת בעיה תקח את החלקים שלך ותשקיע את הכסף...
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
אם הוא יקח תחלקים מהמחשב שיש עכשיו
מה יקרה למחשב של אח שלו? |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
תראה, גם לי הייתה את הבעיה הזאת עם אחי..אני ממליץ לך לקנות.
אחרת זה יהיה גרוע ואתם תריבו עליו :| |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
הייתי בדיוק באותו סיפור, רק שאז אמא שלי באה והתמכרה לאיימילם ואז נשברתי.
והחלטתי לקנות מחשב חדש.. למרות שהשקעתי במחשב הקודם את כל הכסף שהיה לי . אני מציע לך לא לקחת חלקים מהמחשב הקודם ולנסות לחסוך כסף.. פשוט תקנה מחשב חדש זה ימנע סכסכוים בינך לבין אחיך + רק תרוויח מזה.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אמא שלי מקבלת את זה שהשקעתי ב 768 זיכרון, ובזה שהשקעתי ב r9500np+ac3 ובזה שהשקעתי עוד כסף ב 80 ג'יגה, ואין לה בעיה שאני אקח למחשב החדש... אני חושב שזה יספיק לי
![]() תודה לכולם, אם יש עוד הצעות, בכיף ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
להשאר עם ה- P3.
רק חשוב לארגן אינטרנט בשני המחשבים.
# 10 |
הוסטסניון
|
השאלה אורי, אם יהיה לי נוח לעבוד איתו על פוטושופ, אני צריך מעבד מהיר, שיסחוב, אם אני עושה עבודות גרפיות כבדות ששוקלות יותר מ 3 מגה?
זה יטען לי שנה וחצי? לא בראש שלי לעבוד ככה, אבל אני אבדוק את המחשב הזה עם פוטושופ, המחשב הזה יש בו סה"כ 445 מגה הרץ |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|