![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה - מילות מפתח.
קודם כל, עד כמה מילים מומלץ לקדם?
שנית, האם מומלץ לשים אותם בכותרת הטייטל של האתר, או גוגל רואה את זה בעין רעה כבר? שלישית, יש לי 2 אתרים בפיתוח - האחד בתחום האושר והדרך להגעה אליו, והשני בתחום המלצות הימורי ספורט וווינר - אשמח לקבל כמה המלצות למילות מפתח אפקטיביות לקידום בכל אחד מהאתרים. ~ תודה רבה מראש לעוזרים! ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 | |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אם יש לך, שלח לי את המספר או הכתובת בה.פ.
![]() |
# 3 |
חבר על
|
בעיקרון ניתן לקדם עד 2 ביטויים לכל דף.
בדרך כלל זה ביטוי 1. אם אתה מקדם בצורה נכונה, מנוע החיפוש ישים אותך בתוצאות במקום טוב גם עבור ביטויים אחרים הקשורים לאותו דף/ אתר. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה שובל, אשמח להיעזר בך.
אביחי, אני מדבר על הדף הראשי - כמה מילים לקדם בkeywords, כמה מהם לשים בTITLE והכל... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
לגבי הדף הראשי- אתה צריך לבחור ביטוי אחד עד 2 בכדי לקדם.
בדרך כלל בפועל ניתן לקדם רק ביטוי אחד לכל דף (גם לדף הראשי). ב TITLE יש לכלול את ביטוי המפתח שאיתו אתה מתכוון לקדם את האתר. לגבי ה keywords - גוגל הצהירו שהם כבר לא מחשבים תגית זו ולכן אפשר לא להשתמש בה. אולם, אם אתה מעוניין להשתמש בה אתה צריך לשים מילות מפתח מתאימות לדף (אתה יכול לשים כמה מילות מפתח אבל לא להגזים). |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
ציטוט:
אפשר לקדם אתר ודף בכמה ביטויים שאתה רוצה, אני אפילו אתן לך דוגמא מאתר שאני מקדם: www.luxurymotors.co.il תחפש : יבוא רכב, יבוא אישי , יבוא רכבים ועוד מספר ביטויים ותבין לבד שאין פה עניין שלא לא אפשרי או לא ניתן. לגבי ה keywords? איפה גוגל הצהירו שהם לא מחשבים את התג הזה? |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
ב. לגבי ה keywords - להלן הצהרה רשמית: http://googlewebmastercentral.blogsp...-meta-tag.html |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה לעוזרים, אשמח לשמוע עוד חוות דעת כדי לגבש החלטה
ואשמח לשמוע הצעות בנוגע לנושאים של האתרים שלי. תודה! |
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
אין הגבלה למילות המפתח בהם אתה יכול לקדם.
לך על מילות המפתח בהם אתה היית מחפש את האתר, במידה ותגיע ל10 הראשונים תוכל לראות דרך כלי מנהלי אתרים בדיוק כמה מחפשים את המילים האלו וכמה מן המחפשים נכנסים לאתר שלך. במידה ותבסס את האתר שלך במילת מפתח מסוימת במקום גבוה, יהיה לך הרבה יותר קל לבסס את אתרך במילות מפתח נוספות. וודא שמילות המפתח מופיעות באתרך, עדיף גם בכותרת האתר ובכותרות נוספות בקוד (H1-H6). צור קישורים נכנסים מדפים בתחומך ואם לא אז כלליים אשר יקשרו אליך עם מילת המפתח בה אתה מעוניין לקדם את אתרך. מילות מפתח מומלצות: בתור התחלה הייתי הולך על הימורי ווינר, לאחר מכן מנסה להתברג במקומות הראשונים במילה "ווינר" ללא תוספות. אם תהיה במקומות הראשונים במילה "ווינר" אתה תכנס בצורה אורגנית למקומות הראשונים בביוטים ארוכים יותר המכילים את המילה ווינר. לאתר השני אני ממליץ אושר בלבד. * וודא שאתה מכניס את מילות המפתח לTITLE, לא רק שגוגל רואה את זה בצורה טובה, זה דבר חשוב מאוד לקידום האתר או עמוד.
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
השאלה שלי היא אם בTITLE עדיף לי לכתוב פשוט "אושר", או להכניס פשוט את שם האתר בשילוב עם הסלוגן שלנו ("oShare - שותפים לאושר שלך!") - הרי המילה "אושר" משולבת בו. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|