![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה למקדמים בפועל ומנוסים
ב"ה
שלום חברים! אני מקדם במילה עכשיו איך אפשר לשמור על הקידום נגיד ויש פורום שהוא די חזק נמצא תחתי אם אני יכניס קישורים מוסבים בתוך הפורום שלו זה ישאיר אותו למטה או שזה לא משנה? (אני מדבר בצורה כללית כדי לעקוף משהוא בדירוג החיפוש צריך להכניס קישור בתוך העמודים באתר שלו וזהוא?) חנוכה שמח
# 3 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
החדרת קישורים ומילות מפתח כגון ויאגרה יגרמו לאתר להיות פחות רלוונטי עבור גוגל. זאת שיטה מלוכלכת ולא מומלצת.
עדיף לך לבנות קישורים איכותיים לעמוד שאתה מעוניין לקדם, במקום ליצור סכסוכים עם אתרים אחרים.
# 5 |
חבר בקהילה
|
ב"ה
השיטה היחידה כמו שאמרו מעליי - להיות פשוט יותר טוב מהמתחרה שלך! ![]()
# 6 |
חבר על
|
כמו שכולם אמרו עליך להיות יותר טוב מהמתחרים.
קידום אתרים אינו רק קישורים אלא מצריך הבנה וחשיבה מעמיקה במיוחד בזירות תחרותיות. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שאפו לכם על עזרה
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
יש הרבה שיטות מסריחות להפיל אתרים מתחרים,לדוגמא להשתמש בתוכנה xrumer ולפברק לו המון קישורים ואז גוגל יעיף אותו מהאינדקס ..
אבל אם יעלו עליך לא רק שהאתר לא יופיע במנוע חיפוש אם זה יהיה אתר של עורך דין לדוגמא שיפסיד לקוחות אתה תאכל תביעה. עדיף לך לעשות שת"פ עם המתחרים במקום להתחרות בהם. תכתוב בגוגל קידום אתרים כל שבעת האתרים הראשונים מקשרים אחד לשני (חוץ מyaaw שנדחף כמו לא יודע מה). מקווה שהבנת , יום טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
קידום בצורה הנ"ל לא אתית. תחשוב שאתה לא היית רוצה שיעשו לך את אותו הדבר. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
ציטוט:
9 מתוך 10 התוצאות רהאשונות במילה משחקים מקשרים אחד אל השני ועוד הרבה אתרים שהם טיפה יותר למטה. וזה כולל גם את נענע משחקים, כולם מבינים את חשיבות שיתוף הפעולה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|