![]() |
# 1 |
חסום
|
![]() שלום,
לכל לקוחות הבנק תיזהרו יש חבורה חדשה של האקרים ששולחת בימים האחרונים מיילים עם כתובת הבנק שבה הם אומרים שהחשבון שלכם נחסם וצריך לחדש אותו דרך האתר. תוכן ההודעה : לקוח נכבד הרישומים שלנו מראים כי הפגישה המקוונת שלך ננעל עקב בעקבות סיבה. 1. היכנס ניסיונות עם מידע לא חוקי. 2. מספקת עדכון על חשבון בנק הפועלים באינטרנט שלך. אנו קוראים לך לשחזר את החשבון שלך בבנק הפועלים באינטרנט מיד כדי להימנע לסגור סופית את החשבון שלך. לחץ כאן כדי לעבור בשרת מאובטח שלנו. אנא המתן 48 שעות לעיבוד. בבקשה להיענות ותודה על ההבנה. 2010 בנק הפועלים |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
חחח הבנק בחיים לא עושה דברים כאלו במייל...
אמן שיתפסו אותם ויכנסו לכלא לכמה שנים.!
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
דבר 1 תודה על על המידע
דבר 2 יש אקרים שעם הם רוצים הם יפרצו לכם. המלצה שלי כמו שאני לא מיתמש בשירות האינרנט גם אתם אז תיגשו 30 דקות לבנק תוציאו הפקדות עדיף מאשר אקרים שיתפסו אותכם.
# 4 |
חסום
|
איך פורצים ? פישינג?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
נתחיל מזה שאם יש פריצה לחשבון בנק באינטרנט - קיים ביטוח מלא על זה.
![]() |
# 6 |
Winner
|
גם אני קיבלתי..
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
גוגל כבר מזהה את הדף כמתחזה
|
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
גם אני קיבלתי את זה...
את האמת גלשתי לדוא"ל שלי באייפון ובהתחלה נבהלתי.. לא נכנסתי כמובן לקישור גם כי אי אפשר לראות לאן הקישור מוביל דרך האייפון, אז חזרתי הביתה נכנסתי למייל דרך המחשב ואז ראיתי שהקישור מוביל לכתובת שלא של בנק הפועלים וישר עליתי על זה שזה פישינג.. נא להיזהר כולם... שבת שלום. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
גם אני קיבלתי. ואני בכלל לא לקוח של בנק הפועלים.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
גם אני קיבלתי, ובאופן מפתיע קיבלתי רק למיילים של העסק / מייל פרטי(שלא משוייך בכלל לאיזה שהוא רשימת תפוצה של הבנק).
כנראה ניסיון של האקרים "לדוג" לקוחות של בנק הפועלים. אגב, יש לי חשבון גם בבנק הפועלים ולכן בהתחלה חשבתי שהם הצליחו לגנוב את רשימת המיילים של הלקוחות - מה שבסוף הסתבר כשליחה לא מכוונת שלהם לכל מייל ידוע שלהם.
![]() מחלקת מכירות - sales [at] scolpy.net מחלקת תמיכה - support [at] scolpy.net בניית אתרי וורדפרס | אחסון אתרים | מערכת לקוחות Last edited by Scolpy; 22-10-10 at 16:02.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|