|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
המוסלמים משתלטים על העולם :S
http://www.youtube.com/watch?v=NQOCcx5V9RI
http://www.youtube.com/watch?v=wdX1qpCtlh8 קיבלתי במייל מה אתם אומרים נראה לכם באמת עוד איזה 10-20 שנה (אם העולם לא ייתפוצץ ![]() הפחיד אותי ממש הסרט הזה חח.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
הדבר הזה הוא בעיה ענקית באירופה שיודעים עילה.
הם יודעים וחוששים שהעולם המוסלמי ישלטת עילהם. ביגלל זה היה תחוק בצרפת נגיד כפייה כיסוי ראשות גם אנגלית רצתה ועוד מדינות. העולם לא יתפוצץ תינשום עמוק. אבל מה שכן צריך להיזהר משכנינו המטורפים
# 3 |
חסום
|
אתה מאמין בה'!
אני מאמין בה' ואני יודע שגם עם העולם יתפוצץ היהודים ישארו בעולם אחרי כולם! מלחמת גוג ומגוג שמעת עליה? תקרא עליה ותבין מה כוונתי! |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מאמין אבל מה קשור..
במלחמת גוג ומגוג זה לא נראה לי באמת מה שייקרה.. לא קראתי על זה כי אני לא קורא ואין לי כוח לקרוא מה שאני יודע זה ממה שפעם דיברתי עם חברים שכולם היו מדברים על זה אם יש על זה איזה סרט או משהו אני אשמח לראות אבל אין לי כוח לקרוא ![]() בכל מקרה לא הבנתי איך הגעתה לגוג ומגוג?? מה זה קשור? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
כי העולם לא יתפוצץ!
מה שכן הגאולה קרובה וחייבים להתחזק, מה שכן הגיוני זה מלחמת סוף העולם שהעולם "יתפוצץ" אבל לא בצורה המוחשית אם אתה מבין אותי. מה שכן המוסלמים וכל עם שלא יהיה לא ישתלט על העולם! וכאן מגיע גוג ומגוג במלחמת סוף העולם: ויראה העולם את ה' וירא ויפחד כאילו הבנת? והיהודים יהיו העם היחיד ששולט אם יהיה עם ששולט |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אכן האיסלאם משתלט על העולם.
"ידו בכל ויד כל בו!" הם שולטים בהכל! עכישו גם באמריקה הם שולטים בראשות אובמה... אין מה לעשות... חוץ מ"ברירת שמשון" של עם ישראל, אבל למנהיגים שלנו אין בייצים לזה. (ברירת שמשון זה על שם משל מין התנך, זה אומר שאנו נהרוג את כל הערבים ביחד איתונה ע"י פצצות אטום, וכך ננקה את העולם מהערבים) |
![]() |
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
גם ננקה את העולם מיהודים
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
עדיף מאשר להתאסלם לא?
זה רק בלית ברירה שעם ישראל יעמוד שניה מהשמדה אז זה התכניית שלנו... עדיף מאשר סתם למות או להתאסלם מבלי לעשות כלום. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
לול אתה רציני?
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אך אקדים לאמר שיש דברים בסרטון הזה שאולי מוקצנים קצת. נ.ב. אפשר לראות את הסרטון רק באקספלורר רק אני פיספסתי את הבדיחה? מה מצחיק במה שהוא אמר? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|