|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
אחסון עם SSH2 - ספרייה של PHP.
מחפש אחסון 50-100מגהבייט עם תעבורה בהתאם.
עם הספרייה SSH2 של PHP. http://php.net/manual/en/book.ssh2.php משלם בפאייפל. מעוניין בחשבון ניסיון לפני לכמה שעות. תביאו לי גם תמונה של האפטיים. בלי זה בבקשה לא להגיב. תודה! |
![]() |
![]() |
# 2 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
שלום, האם פתרון של VDS עם 10 גיגה מקום וגישת ROOT מלאה בעלות של 70 ש"ח לפני מע"מ יהיה מתאים לך? תודה.
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (3)
|
אתה מודע לזה שבמידה ובוצעו בשרת עבודות תחזוקה הדורשות כיבוי, האפטיים של השרת מתאפס גם אם לא היו מעולם נפילות בשרת?
אני לדוגמה, היום לפנות בוקר הייתי צריך לעדכן את תוכנת הוירטואליזציה שלי בשרת, דבר החייב השבתה של כלל ה-VPSים - אשר גרם לאיפוס האפטיים(כמובן, גם כשזו הייתה נפילה מוסדרת לחלוטין). (בכל זאת, נשלחה לך תמונה של האפטיים לפרטי). - - - - - - - - - - - - - מכיוון שהנתונים שביקשת שונים מן החבילות המוגדרות שלנו, נשמח להציע לך חבילה מותאמת במסגרת חבילות ScolCustom; נפח אחסון: 100MB תעבורה: 10GB שרת אינטרנט: Apache 2.2 שרת נתונים: MySQL 5.1 PHP בגרסה: 5 כל השאר ללא הגבלה! תוספות: גיבוי מראה הנשמר למשך שבעה ימים. תמיכה מלאה במערכות תוכן/פורומים בחינם(כולל התקנה של עד 3 מערכות בחודש)! מחיר: תשלום חודשי: 15 ש"ח תשלום רבעוני(שלושה חודשים): 45 ש"ח תשלום חצי שנתי: 90 ש"ח תשלום שנתי: 180 ש"ח דרכי תשלום: העברה בנקאית, PayPal ,WallaPay, תשלום שיק בדואר, תשלום מאובטח בכרטיס אשראי. למידע נוסף אודות חבילות האחסון השונות; http://www.scolpy.net/hosting.html - - - - - - - - - - - תקנון העסק: http://www.scolpy.net/tos.html - - - - - - - - - - - מערכת הלקוחות(לתשלום והזמנה אוטומטית) - מאובטחת ב-SSL https://clients.scolpy.net ניתן לקבל שלושה ימי ניסיון ללא כל התחייבות. (במידה ותהיה מעוניין להישאר, שלושת ימי האחסון יחשבו כחלק מתקופת האחסון הרגילה). שנה וגמר חתימה טובה! ![]()
![]() מחלקת מכירות - sales [at] scolpy.net מחלקת תמיכה - support [at] scolpy.net בניית אתרי וורדפרס | אחסון אתרים | מערכת לקוחות Last edited by Scolpy; 13-09-10 at 22:29.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
אתה מבקש בעצם אחסון עם SSH2 זאת אומרת עם גישה ל SSH בעצם?
# 6 |
חסום
|
סקולפי שמת לב שהוא ביקש SSH2 אני מקווה כן?
אני בטוח שאתה כבר יודע אבל סתם להבהיר שזה יפתח לכל היוזרים בשרת שלך אפשרות לשליטת SSH דרך ה PHP (מי שיודע מה שהוא עושה) אם אתה מודע לזה ובכל זאת ההצעה שלך עומדת אז אל תתיחס בכלל שהגבתי ![]() שיהייה לכולכם לילה טוב וחתימה טובה |
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
בעקרון אני אישית משתמש ב SSH2 למערכות שאני בונה אבל ללקוחות אירוח אני לא מספק את זה
** ואורן מה הכוונה יפתח שליטה מה PHP אם אני שם SafeMode לכול הלקוחות הפונקציה מתבטלת לפי מה שראיתי..
# 8 | |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (3)
|
ציטוט:
![]() אני עובד עם ספריית SSH2 מעל לשנה ולא הייתה לי שום בעיה בנושא הזה.
![]() |
![]() |
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
זה מוד תוסף שמאפשר בעצם SSH לכל דבר את זה כבר הבנו עכשיו אם אתה מפעיל SAFEMOD זה אכן מנטרל את זה אבל אני מבטיח לך שאם יש לך הרבה לקוחות על השרת יש לך כאלה בלי SAFEMODE ואז אם למישהו יש סיסמא יש לו גישת SSH אין בעיה להשתמש בזה פשוט צריכים להיות במודע אנחנו לא מאפשרים את זה באחסון השיתופי שלנו על מנת לא לחשוף את כלל הלקוחות על השרת |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אבל במקרה שלי כולם עם SAFEMODE ללא יוצא מהכלל ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|