|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
כמה שאלות בקשר לויזה נטענת..
מה המינימום מחיר שניתן להטעין? מה המקסימום?
במידה ואני רוצה לאמת עם הויזה הנטענת את החשבון את הPayPal אני יכול? איך אני יכול להוציא את הכסף מהויזה הנטענת? אני צריך רק לאמת את החשבון פייפאל שלי, להוציא את הכסף משם, ולקבל את הכסף.. אשמח לעזרה, תודה רבה.
# 2 |
חבר על
|
מינימום 100 (או 200 נראה לי שינו את זה)
מקסימום 1000 אי אפשר לאמת פאיפאל אתה יכול להוציא מזה בכספומט ובדיוק בגלל זה פאיפאל עושים חשבון מאומת אגב, הרעיון של האימות שיש בנאדם שעומד מאחורי הכ.א שאם הוא מרמה אפשר לקחת לו. מקווה שעזרתי
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מקסימום - 1000. תשלום עבור כרטיס - 20, ניתן להוסיף אפשרות למשיכה מכספומט באמצעות קוד בתוספת 7 ש"ח. אתה יכול לאמת את הויזה ב-paypal, אבל זה לוקח זמן. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
אלא אם כן אתה נותן ערבות או משהו אם אני לא טועה.. אבל פעם אחרונה ששאלתי בסניף זה התשובה שקיבלתי
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
במידה ואני קונה ב300 ש"ח כרטיס, מכניס לפייפאל ומוציא אליו את הכסף, אני אוכל למשוך את הכסף אליי?
במזומן? בצ'ק? הפקדה בנקאית? krer - למה אי אפשר יותר לאמת חשבון איתו? מה הערבות עם כן?
# 7 |
חבר על
|
לישראל אפשר רק בהעברה בנקאית לחשבון הבנק.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אפילו אם זה חשבון בנק ישראלי?
# 9 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
יש לי עוד שאלה, במידה ואני שם כרטיס אשראי של אבא שלי, תוך כמה זמן אני רואה
את הקוד אימות הזה שלהם שיורד לי 2 דולר מהויזה? ואני יוכל להעביר את כל הכסף לכרטיס אשראי שלו?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|