![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
לוגו בשבילי
אני ולוגואים פשוט לא הולכים ביחד
כל לוגו שאני עושה אני ממש לא אוהב אותו איך זה?: http://texture.interserv.co.il/logo.png (אני מתכוון לעיגול) |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
קצת מטושטש אבל יפה.
הבעיה שזה סגנון חרוש רצח. עיגול עם טקסט זה אחד הדברים הנפוצים ביותר בסמלים של מעצבים... אם יש לך בעיה עם השם הזה ואתה לא מצליח למצוא סמל קשור תחשוב על שם ועל סמל קשור. למשל אני נקרא Puma Design והסמל שלי זה פומה.
# 4 |
חבר מתקדם
|
חשבתי הרבה פעמים על לשנות שם אבל כבר המון מכירים אותי עם הניק Texture
וגם זה ניק עם משמעות לא כמו פומה.. כאילו פומה זה חיה מה הקשר של זה לעיצוב TEXTURE יש לזה משמעות הבעיה שהאותיות לא משתלבות אחת עם השנייה ואין לי מושג אין לעשות פה לוגו שייצא משהו יפה תודה על התגובות :P אני יינסה צורה אחרת נראה מה ייצא |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() אם מאלפים פומה טוב היא גם יכולה לצייר... לפחות הפומה שלי כן (ראה: לוגו). אני אנסה לחשוב ולעשות לך אולי איזשהו לוגו (רק את הבסיס). יש לי אותך במסנג'ר? אם לא תוסיף: puma@puma-design.info
![]() |
# 7 |
חסום
|
לא עובד
תעלה לשרת אחר בבקשה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|