|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() יש לי שאלה
האתר Inetkey.net נגנב לנו שינו לנו את כל התכנים והכל והעיצוב נשאר אותו דבר יש לי את השם של הבחור ואת הפלא שלו ואפילו את שורת הלקוחות הוא לא שינה.. עכשיו אני רוצה לדעת לאן אני הולך ומה אני עושה כדי לתבוע אותו? תמונות של האתר הגנוב יש לי כרגע הוא מחק אותו אבל הספקתי לצלם... Last edited by EroFlex1; 29-06-10 at 11:57.. |
![]() |
# 2 |
אחראי קהילה
|
תן לו אזהרה וזהו.. בשביל מה להתעסק עם תביעות כאלו עכשיו, סתם כאב ראש וכסף..ויקח המון המון זמן
|
![]() |
# 3 |
חבר על
|
לתבוע אתה לא יכול העיצוב שלך לא מוגן בזכויות יוצרים , כי אתה צריך לרשום את העיצוב כרכוש שלך .
ובנוסף נשמח לשמוע מיזה שגנב לך ותראה לנו את התמונות.. Last edited by SpiKerG; 29-06-10 at 14:27.. |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
כמו שהציעו לך, אם הוא ויתר על הגניבה והוריד את האתר.
זה נראה לי מספק. בארץ אפשר לתבוע על נזק שנגרם, הנזק שתוכל להוכיח כנראה לא יצדיק את התביעה. יש גם אפשרויות נוספות לתבוע אבל כל עניין האינטרנט בחיתוליו ותביעה על אתר שנגנב אבל הורד מהאויר לא נראה לי כדאי. |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
זה לא גניבה אתה יודע כה ?
לא הספקת לחדש תדומיין ? בעיה שלך הדבר היחידי שהוא "גנב ממך" זה תשם עסק אבל הוא עשה את זה בדרך חוקית מאחר ושם העסק שלך בטוח שלא inetkey בע"מ בכל זאת חבוב אין מה לעשות |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
מה אתה רוצה ?!
איפה אתה חי ? תקרא מה רשום ואז תגיד סתם ספאם ? |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
תהיה יותר ברור, מה גנבו לך? את הדומיין? המערכת? העיצוב?
|
![]() |
# 8 |
חבר על
|
|
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
עיצוב חברה אתם ממש גרועים בלקרוא....
האתר Inetkey.net נגנב לנו שינו לנו את כל התכנים והכל והעיצוב נשאר אותו דבר יש לי את השם של הבחור ואת הפלא שלו ואפילו את שורת הלקוחות הוא לא שינה.. עכשיו אני רוצה לדעת לאן אני הולך ומה אני עושה כדי לתבוע אותו? תמונות של האתר הגנוב יש לי כרגע הוא מחק אותו אבל הספקתי לצלם... |
![]() |
# 10 |
אקס מנהל
|
יש לך 5000 ש"ח להוציא לעו"ד רק כדי לפתוח עליו תיק תביעה? לך על זה.
גם לי גנבו את האתר, אז אני מבין את המצב שלך. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|