|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
עזרה - משהו שקרה לי עם LiveDNS
בקיצור,
קניתי דומיין, והרכישה נכשלה עקב זה שלא כתבתי שם מלא אלה קיצור של השם.. טיפשי אבל מה לעשות.. ככה זה.. בכל אופן אני חוייבתי על 80 שקל. שלחתי להם איימיל ובאימיל אני שואל האם אני באמת חוייבתי? והם אומרים לא.. הם אומרים זה רק "קרדיט" לא חוייבת בגלל שהדומיין נכשל. עכשיו אני מתקשר, וכן חוייבתי, 80 שקל ירדו מהכרטיס והוא יכול להגיד שלא עד מחר... 80 שקל ירדו משמה! בכל אופן בVISA היה רק 92 שקלים, אז.. ניסיתי לקנות שוב וכמו שחשבתי זה נפסל ולא היה אפשר לקנות... מה אני עושה? הם אומרים שלא חוייבתי וכן חוייבתי. פניתי אליהם שוב והם לא עונים.. עזרה..? עצה?.. אני כבר עייף מהעניין הזה
# 3 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום דירוג מסחר: (0)
|
הם לא מחייבים עד שהעסקה לא מאושרת.
הם כאילו "תופסים" חלק ממסגרת האשראי כדי להבטיח את התשלום ברגע שהדומיין יאושר. מה שקורה זה שתאריך הערך של החיוב הוא בערך 14 יום קדימה, אבל בויזה נטען למשל אתה תראה את החיוב כ"סופי". דבר עם לייב DNS, שאל אם זיכו אותך על העסקה הזאת בכרטיס האשראי, ואם הם זיכו צלצל למוקד של CAL (כתוב על גב הכרטיס), כי יש בעיות בזיכויים לכרטיסי ויזה נטען (אנחנו מדברים עם ויזה נטען, כן?). לא צריכה להיות בעיה שתקבל את הכסף חזרה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
זוועה מה שקורה איתם .. באמת...
כל היום אני רודף אחרי LIVEDNS.. ויד ימין לא יודעת מה קורה עם יד שמאל בחברה הזאת.. כל פעם אני מתקשר שאני אמור לחזור אליהם כאילו וצריך להסביר מחדש את כל הפרצדורה... בכל מקרה הם אמרו שהם ישלחו פקס לCAL על ביטול העסקה והתקשרתי לCAL והם לא שלחו.. זה באמת מעצבן שמעקבים לי כבר שלושה ימים את הכסף שנתקע באמצע..
# 6 |
מנהל ראשי
|
אור צודק, רק המסגרת "נתפסה".. בפועל לא ירד לך שקל.
במקום להוציא את האנרגיות, שב בבית.. ותראה איך תוך יומיים שלושה הכסף "חוזר" לכרטיס. זה בדיוק כמו כרטיסי הדיירקט של ישראכרט. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
מיסיון, הזמנתי באמצעות ויזה נטען משהו מחול ושילמתי בפייפל. אחרי שאזל המלאי של אחד מהמוצרים שהזמנתי, החזירו לי החזר כספי יחסי, באמצעות פייפל שזיכו לי את הכרטיס, אך הזיכוי לא תאם לסכום החיוב המקורי ולכן הכסף ״נתקע״. טלפון קטן לcal אחרי שמתבצע ביטול של העסקה מטעם החברה אמור לסדר את כל העניין. חכה 14 יום מתאריך החיוב. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
בסדר... דיברתי עם CAL, דיברתי עם LIVEDNS..
LIVEDNS שלחו להם פקס על ביטול והחזירו לי אחרי איזה 24 שעות שבדקו או משו.. וCAL היו ממש נחמדים.. LIVEDNS קצת לא יודעים מה קורה איתם לא ממש מסודרים :\\
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|