|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
JavaScript | כל האפשרויות עם הסמן [העכבר]
שלום לכולם,
רציתי לשאול שאלה. יש לי תמונה. עשיתי שכשאני לא עליה [onmouseout] התמונה נראית רגיל. כשאני עליה [onmouseover] התמונה גדלה קצת. וכשאני לוחץ עליה [onclick] היא משנה צבע. עכשיו זה כעיקרון עובד. רק מה, כשאני לוחץ על התמונה. היא כביכול משנה צבע אבל ישר אחרי בגלל שאני עם הסמן עליה היא גדלה קצת, ואם אני מזיז את הסמן מהתמונה אז היא חוזרת להיות רגילה. איך אני עושה, שכשאני לוחץ על התמונה. היא תשנה צבע. וזה יבטל את הonmouseout וonmouseover. אם בכלל יש כזה דבר. תודה מראש. ![]()
![]() |
# 2 |
חבר על
|
הדרך היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה להוסיף את האירוע של ה-ONMOUSEOUT ל-ONCLICK, ולעשות לאירועים ב-ONMOUSEOVER ו-ONMOUSEOUT פונקציה של setTimeout לאיזה חצי שניה (500).
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
לא הבנתי. מה זאת אומרת להוסיף את האירוע של onmouseout לonclick?
ואם נעשה פונקציה של חצי שניה לonmouseout אז אחרי חצי שניה זה יחזור לרגיל שלו חח..
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אולי פונקציה שלמה פה יכולה לעזור:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אוקי, לקח לי זמן קצת להבין למה אצלי זה לא עבד. עכשיו עובד סבבה.
הבעיה אחי, היא שיש לי כמה תמונות. יענו הרבה.. חח וכשאני עושה קליק על תמונה אחת. הוא עושה הרי clicked=true. ואז בעצם מה שקורה זה שאצל כל האחרים. הOnmouseover וonmouseout לא פועל. ...? :\
![]() |
# 6 |
חבר על
|
תהפוך את clicked ממשתנה רגיל למערך, ותעשה בו תא לכל אחת מהתמונות שלך. תשנה את הבדיקה בפונקציות בהתאם, שתעבוד עם בדיקה של המערך - לדוגמה:
if (!(clicked[id])) |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
פשש תותח אחי
![]() תודה רבה רבה עזרת מאוד. ![]()
![]() |
# 8 |
חבר על
|