|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
Flap - פתיחת אתרים בחינם
שלום לכולם
![]() היום פתחתי את האתר החדש שלי, שמציע לכולם לפתוח אתר מתקדם בחינם עם מערכת PHP. את המערכת עצמה של האתר לקח לי המון זמן לפתח, זו מערכת ממש מושקעת עם הרבה דברים מועילים ונוחים ו-AJAX. כל אחד יכול לבוא ולפתוח אתר בחינם אבל יש פירסומת של אדסנס באתר הזה ובתחתית זכויות לאתר שלי. מי שרוצה להסיר את הפירסומת והזכויות ולקבל עוד אפשרויות בממשק יכול לקנות חשבון פרימיום. לאתר: פלאפ - בניית אתרים בחינם בעמוד הראשי יש לינקים לדוגמאות ולדמו. כמובן כולם מוזמנים לפתוח להם אתר.. אשמח לביקורות על הרעיון, על העמוד הראשי, וכמובן על הממשק לניהול האתרים. תודה! ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
נראית אחלה מערכת.
השאלה היחידה זה האם אפשר לשנות עיצוב? והאם זה ברמה של לשנות תמונות או CSS והכל..? בכללי נראה מאוד יפה נוח ויעיל. אני חושב שהדבר היחידי שאפשר לשפר זה עיצוב. בהצלחה. ![]()
![]() |
# 3 |
חבר על
|
תודה.
![]() ברגע שאתה פותח את האתר אתה יכול לבחור בין שלושה עיצובים בסיסיים שהתאמתי מראש למערכת, בהמשך אני אוסיף עוד הרבה. אבל בכלל, לכל מי שיש ידע בסיסי ב-CSS -HTML יכול לערוך באופן מלא את כל העיצוב של האתר - יש אפשרות בממשק ניהול האתרים שנקראת "תבניות". |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
וואו!! תצפה להצלחה אדירה, אהבתי הכל, את העיצוב, את המערכת ניהול תוכן, הכל, עכשיו אתה רק צריך לדאוג לפרסום, אני הייתי אפילו בהתחלה מפרסם באד וורדס
בהצלחה!
# 5 |
חבר על
|
תודה רבה
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
WBD.co.il
|
אהבתי מאוד את האתר, מזמן לא ראיתי אתר מיקצועי בנושא הזה..
![]() רק מה שמציק לי הוא שכל דף שני יש טופס עם קוד אבטחה, לדעתי לא בכל מקום צריך את הקוד אבטחה(לדוגמא במילוי פרטי האתר) אם אתה מעוניין כבר להרוויח כסף ולמכור את האתר, דבר איתי בפרטי ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
תודה, אבל המחיר למערכת הזאת סתם ככה הוא גבוה, אני לא חושב שיש טעם למכור כרגע. הפיתוח של הממשק עצמו לניהול אתר לקח לי המון זמן, וזה לא שאני מתחיל או משהו, פשוט יש שם המון המון דברים..
|
![]() |
![]() |
# 9 |
WBD.co.il
|
מקובל, שיהיה המון בהצלחה
![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה