![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
למי שיש N97
היי אח שלי קיבל פלאפון של N97 ואני לא יכול לעדכן לו תמכשיר למערכת החדשה יותר
וכרגע הוא נמצא עם המערכת הישנה וזה של חברת פלאפון המערכת נראית מגעיל עם הלחצנים שפלאפון מוסיפים בחיית מישהו ... |
![]() |
![]() |
# 2 |
I am root
|
התקנת OVI ?
זה אמור לעדכן משם... |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
גם לי יש תפלאפון הזה.. שמו לו 32 גיגה אבל שאתה ממלא לו 2 גיגה הוא לא זז !
לך לחברה תבקש מהם עדכון גרסא - זה מה שאמרו לי.. אלא אם כן מצאת מדריך לעדכון גרסא במחשב , אם מצאת והצלחת שלח לי.. ד"א לא שמתי לב - אם אתה מדבר על העיצוב שלו , הלחצנים וכל זה תוריד ערכות נושא.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
זהו שזה כותב שיש לי תוכנה עדכנית ואצלי שקניתי לא מחברת סלולר עדכנתי לגירסא 21 ולאחי יש גירסא 20
הגירסא שלו זאת גירסא של חברת פלאפון אפילו ניסיתי לצרוב קוד זה לא עזר ... זה כותב שיש לי את הכי עדכני אני מת להעיף תמערכת של פלאפון עם הלוגו המעצבן שלהם |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
תאמין לי , הפלאפון הזה לא שווה תמחיר - כולל ביטוח 170 שח , לא שווה את זה ! הייתי מביא תסוני אריקסון הישן דור שני במקום ה N97
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אני מדבר על העיצוב גם ...
וזה לא עוזר להחליף עיצוב הלוגו המגעיל יענו אייקון כזה מעצבן בצד ימין למטה מה גם שהגירסא של הקושחה לא עדכנית ! וזה לא נותן ובפלאפון אומרים שזה הכי עדכני שהם אישרו אני קניתי אותו לא מפלאפון לפני יותר מחצי שנה לפני שהגיע לארץ ... אבל אח שלי קיבל היום בחינם מפלאפון כי הוא התעצבן עליהם חחח נתנו לו חינם במקום הN85 שהיה לו ואני מרוצה משלי אין לי תקלות ולא בעיה אחת ... מישהו יודע אולי ארס ריסט יעזור ? ואם כן איך אני עושה מה מי מו ? |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אחי , גם אני ביררתי.. אי אפשר להוריד את ה- PLAY הזה בצד..
וד"א פלאפון עוד לא אישרו את העידכון גירסא אבל סלקום כבר ליפני 3 שבועות אישרו.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
אתה יכול לצרוב על המכשיר קוד שמשייך אליו FIRMWARE שונה.
במקום קוד של פלאפון נסה את הקוד של יורוקום לN97. http://2best4u.goop.co.il/Web/?PageType=0&ItemID=103247 הקוד לN97 הוא 0576413 מניסיון, בצעתי את זה למספר מכשירי נוקיה שהיו ברשותי, הכל עבד מעולה. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
הקוד הזה בעצם פורץ את המכשיר להתקנה עצמאית של תוכנות
וביגלל שאישרת דבר כזה לפלאפון שלך אז חברת פלאפון מוריד את האחריות כי היא לא לוקחת אחריות על תכנים לא מאושרים ביגלל שיכול להימצא בהם וירוס לא? |
![]() |
![]() |
# 10 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
תמיד אפשר לשמור בקובץ TXT את הקוד הקודם שהיה ואם יש בעיה לצרוב אותו מחדש על המכשיר. אני באופן אישי לא עובד עם מכשירים מהתחייבות, אז הנושא לא מטריד אותי. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|