|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ברוך הבא לעולם האיידס
"המייל הזה לא לוקח הרבה זמן, אבל הוא חשוב, ולכן אבקשכם לשלוח אותו. אני אישית קיבלתי אותו מחברה בשפה הערבית, וראיתי לנכון ואפילו הכרחי לתרגם אותו ולהפיץ אותו.
מדובר במקרה שאירע בפריס, ועלול לקרות לאחרים בכל זמן ובכל מקום אחר . לפני מספר שבועות, בבית קולנוע בפריס, הרגישה בחורה אחת דקירה במושב , וכשקמה – ראתה מחט נעוצה במושב שאליה הוצמד פתק האומר: נדבקת באיידס ! המרכז להגנה ממחלות או השליטה על מחלות דיווח על מקרים כאלו בערים אחרות חוץ מפריס, ולאחר בדיקת המחט התברר כי אכן המחט נגועה באיידס. המקרה התרחש גם בלבנון. רופא הודי דיווח כי המקרה אירע בניו-דלהי לאחת ממטופליו, שעמדה להתחתן, שמצאה את הפתק לאחר שהתיישבה על המחט ובו היה כתוב: ברוכים הבאים לעולם האיידס... הרופא מסר למשפחתה כי הווירוס יתחיל לפעול לא לפני 6 חודשים ושבדרך-כלל מי שנדבק במחלה זו יכול לחיות למשך 5-6 שנים. בחורה זו נפטרה לאחר 4 חודשים. דווח גם כי מחטים מסוג זה נמצאו גם בכספומטים, ולכן אבקש להיזהר ממקרים כאלו העלולים לסכן חיים: לבדוק את המושבים לפני הישיבה (בכל מקום ולא רק בקולנוע). אני גם אבקש להעביר מייל זה לכל מי שאתם מכירים, להפיץ אותו לכמה שיותר אנשים, לאנשים שאכפת לכם מהם ובכלל לכל מי שאפשר: משפחה, מבוגרים, ילדים... שליחת המייל הזה לכל אדם אפשרי היא הכרחית ולוקחת בדיוק דקה וחצי, כי אני בטוחה שאנשים בכלל לא שמעו על תופעה זו... " אז מעכשיו,תנסו להתסכל על מה אתם יושבים ( :] ) , ולשואלים איך האישה לא ראתה את הפתק- האישה הייתה בתאטרון ולא יכלה לראות את הפתק או המחט,כי היה חושך. (נלקח מפורום אחר, קרדיט לRoEi) באמת מפחיד, לכו תדעו אם זה יגיע לישראל ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
סיפורי איסיקיו
מה אתה מאמין לשטויות האלו?
# 4 |
חבר על
|
יא אללה זה מפחיד..
זכרים גם יכולים להינגע באיידס? |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אומרים שבמועדונים בישראל, אנשים נגועים באיידס ושיכורים, מגיעים למסקנה מתוך שכרות שלא שווה להם למות לבד, והם צריכים לקחת איתם עוד אנשים. הם לוקחים מחט, ועם המחט הזו, הם דוקרים את עצמם ואז את האנשים במועדון. הרגשת דקירה? לא קרה כלום, אתה מעביר יד על המקום וממשיך הלאה, אתה לא יודע, עד שאתה מת מאיידס או מגלה את הסיפטומים.
רק בגלל זה אני לא ילך יותר למועדון, לא לוקח תסיכון. EDIT Matata, מן הסתם זכרים יכולים להידבק. זה לא מחלה לנשים בלבד. אבל סרטן צוואר הרחם זה כבר... |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
שמע יש בזה משהו...
להיזהר וזהו ..
# 7 |
הוסטסניון
|
מפחיד... חבל שאנשים עושים דברים כאלו לאחרים, זה ממש לקחת ממישהו את החיים שלו.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
צריך להיזהר מדברים כאלה
ממש מסוכן כל העסק |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
וואי איזה מפחיד זה תשמע.. אני הולך עם כפפות במברזל ומגני ביצים ותחת מברזל מעכשיו...
# 10 |
הוסטסניון
|
קיבלתי את זה גם במייל... מפחידד..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|