![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
סיסמאות לשרתים (לא שלי)
אהלן ,
חיפשתי היום סיסמאות לשרת FF למה מי חי שאני ישלם על משהו ששוקל 10 מגה..? קיצר במקרה מצאתי אתר שנפתח לך 24 שעות (אפילו פחות). יצא לי לדבר עם אחד הבעלים שם ומה שראתי בעין רפויה זה הולך להיות אתר מפציץ, סיסמאות לשרתים, קופונים כל מי משחקונים, כסף קל, ועוד כמה דברים שאני לא זוכר כבר.. קיצר כל מה שאפשר להשיג במבצע, בחינם וכל מיני דברים מגנבים. כמו שציינתי שאני לא הבעלים והעיצוב שלהם והמערכת תהיה רק מחר אבל בכל זאות רציתי לפרסם אותם למה מגיע להם בטרוף! אני אישית רק בלדבר איתם קיבלתי 2 סיסמאות משלי אחד לFFוהשני ל VIP וגם לינק אחד של מגהאפלואד חח. טוב בכל מקרה, מקווה שלא עברתי פה על משהו, אני בטוח שהבעלים ישמחו שפרסמתי את האתר שלהם פה לביקורת על איכות עבודה של מנהלים רציניים שעוד בלי עיצוב ומערכת פותחים אתר בשביל משתמשים ועוד עם דומיין נחמד ביותר. ממליץ לשמור במועדפים ולחזור כל יום לביקור, אני מאמין שהאתר הזה ילך בגדול ועוד נשמע עליו
חבר מתקדם
|
מעניין כמה זמן יחזיקו
עם כמות כזאת של סיסמאות מאוד קשה להחזיק לטווח הארוך אבל שיהיה בהצלחה. |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
שיהיה בהצלחה..אבל אני לא חושב שיש מה לפרסם כרגע אם אין עדיין ממש כלום באתר..שיפרסמו מתי שיהיה עיצוב ותיכנות הגיוני
![]() בהצלחה. |
![]() |
# 4 |
Whatever
|
XFum,
אתה מנסה לעשות מאיתנו בכוח מפגרים? אתה חושב שאנחנו פעם ראשונה גולשים באינטרנט, שאנחנו לא יודעים למצוא פרטים על משתמש? אפילו עשית לי את החיים קלים! קוד:
Email: xfum25 AT gmail.com יש לך אזהרה, היית נורא קרוב לצאת מכאן לכמה ימים טובים, אל תחזור על זה שוב! נ.ב, למען הסר ספק, אין לך אישור לפרסם את האתר ב"ביקורות אתרים", אם וכאשר הוא יעלה ותרצה לפרסמו.
|
|