|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש שרת להשכרה - חיבור חזק מאד - תעבורה ללא הגבלה.
250mbit מינימום פרטי
*** ללא הגבלת תעבורה ** - לא אחרי 100 טרה אתה מעבירים אותי לחיבור אחר. אני מעכשיו מסביר - אני צריך כמויות גדולות מאד של טראפיק. כל שאר המפרט שיהיה סביר להחזיק אתר שצורך טראפיק IN AND OUT קבוע בסטנדרט גבוה מאד, דרושים הארדיסקים גדולים. עדיף מאד שיהיה בחו"ל. משלם בפייפאל או בכ.א. לטווח ארוך, משלם חודשית. להצעות פה או בפרטי. מיידי. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חסום
|
ציטוט:
קרוב לוודאי שיש לנו את מה שאתה צריך אבל בשביל באמת להבין מה אתה צריך נצתרך לדבר בטלפון תוכל בנתיים לעיין בשרתים שיש לנו באתר שלנו ובמחירים http://www.beastserv.com/servers.html שתדע יש לנו עוד שרתים וחיבורים עד 10GBPS רק שזה לא באתר לכן אני בטוח שנוכל להתאים חבילה עבורך השרתים באירופה / צרפת אין בעיה לתשלום בכרטיסי אשראי וגם PAYPAL תוכל ליצור איתי קשר כשנוח לך 054 אורן MSN - oren@mymsn.eu Skype - beastserv |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי
|
האם אתה מכיר את העלויות של קוים כאלו בארץ?
קו כזה, ישראל בלבד.. יכול לעלות לך בארץ סביב ה-5000 ש"ח (לא כולל מע"מ). |
![]() |
![]() |
# 4 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
שרת מסוג: Supermicro
מעבדים: 2 מעבדי Xeon 5300 Series כל מעבד 4 ליבות. זיכרון: 8GB DDRII ECC REG כוננים: 2 כוננים כל כונן 1TB SATAII חיבור פרטי: 250 מביט מתפרץ ל1000מביט (ישראל בלבד) 6,000 ש"ח כולל מע"מ. לפרטים נוספים והזמנות: אסף 0507640009 מסנג'ר: asaf_fridman@hotmail.co.il
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
שלום
להלן ההצעה שלנו מהוסטדאיים בארופה (הולנד): Dell PowerEdge 2950 Intel DUAL Quad Core Xeon L5320 8GB DDR2 RAM 6x 1500GB SATA HD HW RAID controller 250Mbps קו פרטי סימטרי (תעבורת רשת לכל יעד בעולם כולל ישראל ולא רק מקומי) ללא הגבלת תעבורה חודשית מערכת APC לשליטה מרחוק בכיבוי והפעלה (מתג חשמל) מערכת KVM DRAC לשליטה מרחוק בשרת במקרה של תקלה (גישת מקלדת ומסך מלאה) מחיר חודשי: 4700 ש"ח לחודש (לא כולל מע"מ) * מוגבל להצעה זו בלבד. לפרטים נוספים: מסנגר: sales@hostdime.co.il דוא"ל: sales@hostdime.co.il או בצאט דרך האתר: www.hostdime.co.il
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|