|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
חוקי התעבורה החדשים
הי
אני מאמין שרובכם אם לא כולכם שמעתם על הקריטריונים החדשים להנפקת רשיונות נהיגה. טוב, היום היה אצלנו מרצה בבית הספר, סגן שר התחבורה, צחי אורי, והוא הסביר לנו על כל החוקים והתאריכים המדוייקים. אז ככה: מה1.1.2010 ייכנס לתוקף חוק המלווה: תקופת הליווי לנהגים חדשים תהיה שישה חודשים - 3 חודשים מלווה בכל שעות היממה, ו3 חודשים שלאחריהם, מלווה רק מרבע שעה אחרי שקיעת החמה. בנוסף, כדי להיות מלווה יש לעבור הכשרה מיוחדת (אבא / אמא, כל אדם אחר), שעולה 100 שקלים. כדי שלא תשימו את הרישיון בצד 6 חודשים עד שיתסיים המלווה, אתם צריכים להביא קבלות מסודרות והכל שבאמת נסעתם (אני מאמין שאפשר לזייף פה). מה1.4.2010 ייכנסו לתוקף חוקי הוצאת הרישיונות החדשים: לימוד התאוריה יערך בכיתות במרכז לימוד מיוחד, כשהלימוד יתחלק למספר שלבים: תאוריה שלב א', מעשי שלב א', תאוריה שלב ב', מעשי שלב ב'. בתום כל חלק יערך מבחן מסכם. סכום התהליך (לא כולל מעשי) לאחר סבסוד של המדינה: 600 ש"ח. יהיו 12 מפגשים בני שעתיים כל מפגש. דבר חיובי שיוצא מהחוקים האלה, הוא הורדת ההגבלה על מינימום שיעורים חובה, זאת אורמת שנהג מעולה יוכל לגשת לטסט אפילו בשיעור רביעי (רק באופן תיאורטי ![]() אני אישית נולדתי במרץ, כך שרק החוקים של המלווה יחולו עליי... באסה :\ שבת שלום!
# 2 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
בולשיט,
מתי זה עבר אישור בכנסת? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
כבר מעל שנתיים אומרים שהמלווה יהיה חצי שנה ואומרים גם שמה1.1 התיאוריה זה 60 שאלות ו7 טעויות
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מסקנה :
לא מספיק להם הכסף על השיעורים והמיסים הנלווים , הוא רוצים להכפיל הכל ... מקובל , זה יהפוך את הרישיון לעסק של עשירים . אני היה לי מזל , שאני למדתי לפני 4 שנים , לא היה כזה מסובך , תוך חודש סיימתי את הסיפור . אבל חברים שנתקעו עם הלימודים שילמו אלפי שקלים רק על מיסים וטפסים .
# 5 |
חבר וותיק
|
חחח מרחם על הנערים שיצטרכו לעבור את זה..אני לשמחתי כבר עברתי את התיאוריה וכל הבלאגן
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
לפחות יורידו את מחירי הטסט..
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
לידע כללי, אם אני לא טועה זה עבר קריאה ראשונה, והמרצה אמר לנו שלתאוריה הוא היה בין המתנגדים נחרצות שזה לא יהיה 60 שאלות והכל, וכנראה שזה לא יצא לפועל...
# 8 |
חבר על
|
הקטע של 1.1.2010, כולל את מי שנמצא בתקופת המלווה באותו זמן או כולל רק את מי שעבר טסט בתאריך או אחריו?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
מי שיהיה לו אחרי 1.1
וכמו שצריך הגיע הזמן ! אחללה שינויים ! |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק