|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
בקשת הצעת מחיר להשכרת 2 שרתים
שלום .
אני מבקש הצעות מחיר אם לא נוח לכם פה אז לפרטי עבור 2 שרתים יעודים . תקציב לשניהם ביחד 1200 ש'ח . על השרתים להיות בעל 4 גיגה זיכרון כול אחד מהם בעל חיבור 20 מגה כול אחד מהם אחד מהשרתים שיהיה מדגם E5XXX בעל 2 מעבדים . המשך יום נעים . שכחתי לציין, מעבדי אינטל בלבד ! יעוד: "שרתי משחק" Last edited by AmStAf; 19-10-09 at 19:05.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
I am root
|
היי,
נשמח לקבל קצת יותר פרטים - שיעזרו לכולנו להציע לך פתרון הולם. איזה שימוש אתה מתכוון לעשות בשרתים? האם מעבדי X3XXX גם מתאימים לך? האם אתה צריך שירות תחזוק בנוסף להשכרת השרתים? איזה מפרטים מהדף הבא מעניינים אותך : http://www.beastserv.com/servers2.html |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
שלום רב , חברת GlobalServ הבקשות שלך קצת מוגזמות בהתאם לתקציב אבל עדיין יש לנו מה להציע לך תעיין אם יש שאלות נשמח לעזור לך :
http://www.globalserv.co.il/dedicated.html שרת מספר 2 יתאים לך , הוא עולה 550 ש"ח לחודש ואתה ביקשת 20Mbps תוספת 50 ש"ח בחודש לעוד 10Mbps יוצא 600 ש"ח X2 = 1200 אתה לא חורג מהתקציב כמו כן אשמח לקבל עוד פרטים על אופן השימוש ומה אתה מתכוון לשים שם אולי נוכל להתאים לך משהו במיוחד בברכה , אור 0547872995
# 5 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
ואם זה שרת אחד ממש ממש חזק זה תופס ?
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
נשלחה הודעה פרטית אסף
# 10 |
I am root
|
אני שואל מתוך נסיון שחוסר איזון בין 4 גיגה זכרון ל 2 מעבדים מסדרת E ( שיוצא 8 ליבות ) , יגרום לך סתם לשלם יקר על שרת שלא תוכל להפיק ממנו את המירב. - יצא לי לטפל בשרת כזה שהחזיק אפליקציה מאוד כבדה ותובענית בבית עסק פה באיזור שלי.
אתה יכול שיהיה לך 4 מעבדים של QUAD, ברגע שהמערכת שלך נוגעת ב SWAP אתה יכול לזרוק אותה לפח. ה- I/O של המערכת הוא אחד הגורמים המכריעים בכל סוג של התקנה, בייחוד בסביבות שדורשות כוח עיבוד גבוהה. ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|