![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
תחרות אפליקציות iPHONE
היי לכולם
לרשונה אני רואה באינטרנט שחברת אורנג' ( פרטנר ) פותחת תחרות אפליקציות לIPHONE זה נועד למפתחים הכי מוכשרים והיצרתיים ביותר חדשים או וותיקים בתחום ולכן אני פונה לכל המפתחים שיש בפורום הוסטס שתביאו גאווה לעצמכם ולפורום שלנו התחרות הולכת ככה : המעמדויות תוגשנה סביב 3 קטגוריות עיקריות Entertainment אתה מוזמן לפתח אפליקציה הקשורה באחד או כמה מעולמות הבידור או פשוט אפליקציה מדליקה שלא עושה יותר מדי, אבל עושה את זה באופן מדהים. לרשותך מגוון גדול של אמצעים טכנולוגיים חדשים: חיישני התנועה של המכשיר, מיקרופון רגיש, GPS מובנה, מצפן, מצלמה ועוד. Business ה-iPhone מצוייד ביכולות עסקיות מרשימות ביותר המאפשרות לקהילה העסקית להתחבר לשרתי ה-exchange, לקבל דיווחי מניות, התראות שונות או להתחבר לרשתות הארגוניות באבטחה מלאה. orange מחפשת את האפליקציה הבאה שעדיין לא חשבו עליה. Location & local content אתה מוזמן לפתח פתרונות Location העושים שימוש בתכנים מקומיים, במיקום או כיוון המשתמש. אתה יכול לפתח אפליקציה שעושה שימוש בשכבות חברתיות או בכל אמצעי אחר ההופך את יכולות ה-location למשתנה שלא ניתן להתעלם ממנו יש פרסים למאושרים שיזכו מקום ראשון בכל קטגוריה יזכה את המנצח בפרסי כספי בסך 10,000 $ ואפילקציה מבין השלוש תקבל גם קמפיין שיווקי יחודי של אורנג' בשווי של 200,000 שקל הרשמה : http://www.orange.co.il/startapp/23895.html יאללה חבר'ה תביאו כבוד לפורום שלנו ותביאו לעצמכם בכבוד שהיה לכולם בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
יריד האפליקציות של פלאפון
האמת היא שאני מפתח אפליקציות לאייפון כבר קרוב לשנה, ולמען האמת נראה לי שיריד האפליקציות של פלאפון נראה לי מקצועי יותר, לא רק מבחינת התחרות עצמה, אלא גם ההעשרות (מפגשים וקשרים שאפשר ליצור במסגרת המפגשים וכו') שהם מציעים למפתחים.
שווה להכנס לאתר ILOOP ולהתרשם. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תאמת שזה קצת מוזר למה שתי החברות(ובכלל) לא מספקים איפונים בצורה חוקית בארץ. הכל זה יבוא אישי ופריצות.
# 4 |
חבר בקהילה
|
האייפונים אמורים לנחות בדצמבר בארץ כבר הכול סגור בין אפל לבין החברות אורנג' , סלקום , פלאפון
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אשמח לדעת אילו אפליקציות פיתחת, האם הן קיימות באפפסטור? |
|
![]() |
![]() |
# 6 |