![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() תשמעו אני כבר שבוע מנסה להעלות משהו לשרת הftp דרך הפונקציה
ftp_put אך לא יוצא לי.. אני בטחב99% אחוז שאין שום בעיה בקוד או בתקיות כי הקוד הוא קליל בעל כמה שורות. ורציתי לשאול שאולי בעל האיכסון ביטל את אפשרות זו מחשש יפתחו אתרים שיחסית מעמיסים על השרת כגון:אתרי העלאות למיניהם? תודה.
# 3 |
מנהל ראשי
|
אם לא מופיע לך הודעה שגיאה שדומה ל:
the function XXXXX has been disabled by.. אז היא לא חסומה ברמת השרת. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
הנה הקוד:
PHP קוד:
# 5 |
חבר בקהילה
|
יש לך טעות בקוד.
המערך: PHP קוד:
יש לך את: PHP קוד:
PHP קוד:
כי הקובץ כבר נמצא לך על השרת ככה שאתה צריך רק להעתיק אותו למיקום שאתה רוצה בעזרת הפונקציה: move_uploaded_file אין טעם שהלקוח יעלה את הקובץ לשרת ואז השרת יעלה את הקובץ לעצמו עוד הפעם... אל תשכח שPHP זאת שפה שרצה על השרת ולא אצל הלקוח... FTP זה יותר אם יש לך קובץ על השרת ואתה רוצה להעביר אותו לשרת אחר... בהצלחה ![]()
Last edited by sholaman; 02-10-09 at 12:31.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
עשיתי כמו שאמרתי לי ומשום מה זה עבד לי פעם אחת בלבד..
יש פה גם טעות??! PHP קוד:
סיכומים אני מחפש סיכומים במגוון נושאים כמו תנ"ך ספרות והיסטוריה, איפה אני יכול למצוא סיכומים? כאן סיכומים. Last edited by tal13579; 02-10-09 at 13:15.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אוקיי אז יש בעיה?
PHP קוד:
ד"א המיקום אשר אני רוצה להעביר אליו את הקובץ הוא כאילו יחסי לפי התיקיה או מתחיל מהדומיין?
סיכומים אני מחפש סיכומים במגוון נושאים כמו תנ"ך ספרות והיסטוריה, איפה אני יכול למצוא סיכומים? כאן סיכומים. Last edited by tal13579; 02-10-09 at 15:11.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
PHP קוד:
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() אני רואה את הקבצים משום מה רק אחרי כמה דקות ולא ישר, בגלל זה הסתבכתי.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|