|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | |
Авторитет
|
WYIWYG XHTML, האם באמת קיים דבר כזה?
חיפשתי הרבה זמן עורך WYSIWYG שאיכשהו יכול להשתלב לי באתר בתור משהו תקני וטוב. כל הזמן דיברו על ה CKEDITOR שייצא בקרוב, אבל עכשיו כשבדקתי אותו.. עדיין זה לא זה.
אני מחפש משהו בסגנון של, כשאני לוחץ על B בHTML זה יופיע כ: HTML קוד:
<span style="font-weight:bold;text-decoration:underline;"> Text </span> HTML קוד:
<p><strong><u> Text </u></strong></p> תודה..
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
למה שיעשה דבר כזה? זה לא תיקני ולא נכון.
כשאתה רוצה להדגיש משהוא אתה עושה STRONG, ככה מנועי חיפוש מבינים. אתה שוכח שיש דפדפנים ומנועים מסויימים[להלן: בעלי בוגבלויות] שמתעלמים מהעיצוב |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
ולמה זה לא תקני? בחלק מהדברים אני רוצה להדגיש כמילה חשובה וכחלק מהדברים אני רוצה להדגיש כחלק מהיופי של העיצוב. (וכן, אני צריך את זה בעורך WYSIWYG שלי). ובפעם האחרונה שבדקתי.. תקן אותי אם אני טועה <b><u> לא תומך בW3C. או שזה כבר פאסה?
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
כנראה שאתה טועה כי רק ככה גוגל וכל המנועים של הדפדפנים וכו' מבינים(לא מציגים, מבינים)
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אני חושב שp וstrong תיקניים בXHTML אבל u אני חושב שלא
|
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי פורום
|
גוגל וכל מנועי החיפוש כבר כנראה יודעים להבין CSS, אבל בלי קשר -
<b> זה תיקני לחלוטין וכל השאר, תשתמש בתקן של HTML 4. אל תעשה XHTML בשביל גוגל כי הוא מבין (בדיוק באותה מידה) HTML 4 עם ההרגלים הנכונים. 2 הקודים שהראית תקיניים לחלוטין. strict זה תקן שלא משקיעים כבר בפיתוח שלו - Opera/Safari גם הצהירה שהיא לא הולכת להיות חלק מהפיתוח שלו - ועוד. אם אתה עושה XHTML בשביל XHTML - אז אל, כי כל עוד אתה לא שולח Header מיוחד זה לא משנה.... |
![]() |
![]() |
# 9 | |
Авторитет
|
אוקיי תודה.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|